субота, 05 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Блокирао пут "Ласти", побегао пре полиције а затим писао пријаву возачу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

31. октобра 2019. године у раним јутарњим сатима нису одржана два Ластина поласка са "југа" ГО Гроцка. Тачније полазак у 5 и 45 часова из Дражња, као и у 6 00 часова из Живковца.

 С обзиром да је јутарњи шпиц, први следећи Ластин полазак у 6 00 из Дражња био је препун путника и у немогућности да током целе своје трасе прими све путнике. Такође, због неодржавања поласка из Живковца, аутобус на релацији 351 добио је инструкције да иде и преко Камендола како би покупио путнике коју су чекали тај полазак.

Већ у Камендолу аутобус је био препун, а многи путници су и одустали да уђу у тај полазак. Код станице "Аласка колиба" у Гроцкој, аутобус је стао како би преузео путника који је био на станици. Међутим, због великог броја путника, односно препуњености аутобуса, врата нису могла да се отворе. Младић који је чекао аутобус, због револта што не може да уђе у аутобус, блокирао је пролаз, односно стао је испред аутобуса и није му дозвољавао пролаз.

Возач Ластиног аутобуса С.П из Камендола због немогућности да одржи своју линију, односно због блокирања пута, позвао је полицију, међутим пре доласка полиције младић је отишао са лица места.

a1115

Младић који је блокирао полазак на линији 351

Возач је наком доласка и увиђаја полиције наставио својом трасом, а путници су на последњу станицу стигли тек око 8 часова, изреволтирани и бесни због гужве која је настала.

Да ли је против дотичног младића написана било каква пријава, нисмо успели да сазнамо, али оно што је сигурно јесте да је против возача С.П а који је тог кобног дана возио тај полазак на линији 351, писана пријава због тога што није стао на станицу и отворио врата овом путнику.

-Пре мене нису имала 2 поласка, а ја сам једини ишао у 6. Због тога је била огромна гужва. Када сам стигао на станицу "Аласка колиба" због гужве и путника који су држали врата, један путник није могао да уђе у аутобус. Због тога је  стао испред аутобуса и није дао да кренем даље. Показао ми је и  средњи прст, каже С.П, возач Ласте и додаје да му је ових дана стигла пријава како није стао на дату станицу да прими путника .

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније