четвртак, 16 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

У Гроцкој одржан протест против убијања паса (ФОТО И ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Више десетина људи одржало је у суботу 15. Фебруара 2020 године протест у центру Гроцке због недавног тровања више паса луталица у овом месту, за којег се још не зна ко је починиоц .

Протест је организован преко Друштвених мрежа и био је уредно пријављен у полицији. Организатор скупа је, како наводе, неформална група љубитеља животиња из Гроцке.

 

На протесту је исказано незадовољство због овог, по многима, гнусног чина, такође је наглашено да протест апсолутно нема везе са било којом странком.
На овом скупу, скупљани су  потписи присутних у виду петиције, за оснивање азила на територији ГО Гроцка, како би се имало где склонити псе са улице и како се не би овакви гнусни злочини не би понављали.


Подсетимо се, 9. Фебруара 2020 године у Гроцкој се догодило, према речима грађана, монструозно тровање паса. Према незваничним информацијама, угинуло је 8 паса. Није познато ко су починиоци, нити је било ко преузео нешто поводом тога. Људи који тамо живе су били згрожени, те су организовали данашњи протест.

Цео снимак протеста:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније