уторак, 02 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Житељ Врчина: Ми социјално угрожени ћемо поцркати гладни

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Спасоје Бошњаковић из Врчина из насеља Циганмала каже да услед ванредног стања у Србији гладује, и да се у таквој ситуацији налазе многи социјално угрожени.

Спасоје је и сам социјално угрожен и како каже за Жиг инфо, од четвртка до понедељка добијају само један хлеб и паштету и додаје да Црвени крст уопште не ради.

-Доносе нам као слепцима једну кутлачу и један хлеб. Од четвртка добијемо по једну паштету и један месни нарезак и један хлеб и то нам је за до понедељка.  Обратио сам се у Месној заједници у Врчину за тај проблем, али нико да реагује. Нико овде код нас не долази ни да дезинфикује улице, нити је постављен било какав канистер за дезинфекцију, као да нисмо ми људи. Да ли актуелна председница Гроцке уопште мисли на њен народ са територије општине Гроцка? Знате ли колико има оваквих људи као ја, нисам само ја у питању. Овде ни пензионери са малим примањима нису добили сви пакете који су били у Комбанк арени. Вучић и остали причају само о пензионерима а не причају о социјално угроженима да било шта добију, а када је за гласање сви се појаве и траже од нас глас за њих. Ми данас у Циганмали ћемо поцркати од глади, каже разочараним гласом Спасоје за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Милан Јовановић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније