среда, 14 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Породица Јовановић и живот у тешким условима (видео)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Захваљујући дивним људима донаторима из Гроцке и господину Бошку Стефановском, на чији позив сам пошла да обиђем породицу Јовановић, на дан прве акције 2007 године, славе "Света Петка" учинила сам онолико колико сам могла.

Највећи благослов је што ће овај видео да покаже људима да је могуће да породица са децом живи без струје и воде и да се, упркос свему, она бори. Оно што је мене изненадило и разоружало на самом старту је љубав која се осећа у самој породици и кући, каква год она била. Тешка судбина мајке која је постала жртва бившег свекра, јер је остала удовица и њена борба за бољи живот деце коју има данас, је вредна сваког дивљења. Деца тако мирна, скромна и тиха, највише су се обрадовала штрудлама, дар нашег великог донатора, док је мајка била пресрећна храном и кућном хемијом коју смо купили захваљујући дивном човеку из Гроцке.

Моје је било да обрадујем породицу коју ћу обићи тог дана а "City експрес" је истог понео пакете широм Србије.
Давне 2007. године, урађена је прва акцију коју сам самоиницирала, а данас се питам и сама откуд снаге воље и енергије. Ваљда то тако буде дато, због тога дајем и другима.

 


Живите дуго и напредујте, чувајте своје најближе, јер сем њих тешко да имате кога другог.

С љубављу ваша Светлана.

Промо

Bg

Најчитаније