понедељак, 19 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одборници СНС-а из Гроцке прекипело па оплела по својима

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Невени Шарић, одборнику и Поверенику СНС-а за омладину у ГО Гроцка недавно су извршитељи запленили ствари у њеном салону лепоте, због дуга према "Еко Гроцка", и то баш у тренутку када је на место директора у овом предузећу постављен шеф одборничке групе напредњака Миленко Буквић.

 Да је заиста дошло до пленидбе ствари у локалу који поседује, потврдила нам је и Невена Шарић која је због тог поступка оштро критиковала своје страначке колеге, барем већину њих.

-Одмах да будем јасна, није био проблем да настали дуг вратим, већ сраман чин новопостављеног директора Миленка Буквића који сигурно ликује због таквог поступка. Има оних који дугује милионе према овом предузећу, па им се не шаљу извршитељи док, гле чуда, када је Буквић постао директор "Еко Гроцка" одједном ми извршитељи куцају на врата фирме. Док председник Гроцке, Драган Пантелић се труди да општину доведе у ред, исправљајући нагомилане проблеме претходних, исти ти око њега се труде да га саботирају. Нажалост, то ради већина њих. Још једном да поновим, не доводим у питање моје дуговање, већ сам чин извршења потписаног од стране Миленка Буквића. А Буквића је пуно ових дана, односно месеци уназад. Већина таквих само и искључиво гледа како да саботира председника, јер су то једни неспособњаковићи који су навикли да живе о трошку народа, док је Пантелић био успешан привредник иза којег стоји једно успешно предузеће направљено искључиво од његовог рада. Просто ме је срамота када видим већину људи око њега (председника Гроцке) који га из дана у дан све више саботирају, исте оне које су га "поклепали по ушима", рекла је за Жиг инфо Невена Шарић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније