понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Бегаљички "Ђорђе": Добио још једно дете, али он није биолошки отац (IV ДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Одузимање деце и забрана приласка на 300 метара  изгледа није једини проблем Зорану Н. из Бегаљице. Недавно, Зоран је добио, практично још једно дете, али он није биолошки отац.

Наиме, још увек законита супруга недавно се породила, те је Зоран, правно гледано постао законит отац рођеног детета. У току борбе за децом, Зоранова супруга нашла је "дечка", са којим је затруднела. Ове године се породила, али како је још увек у браку са Зораном, затражила је од матичара СО Савски Венац да се упише како име детета, тако и биолошки отац, а не законити. Матичар је затим контактирао Центар за социјални рад у Гроцкој, како би контактирали законитог оца око одрицања очинства.

za dete poziv

Како није хтео да  додатно компликује тренутну ситуацију, Зоран се одрекао детата у корист биолошког оца. Добра вест је да су Зоранови адвокати успели да врате у поновни поступак предмет, где је Зоран кажњен због непоштовања одлуке о приласку деци.

za sud zoran

 Подсетимо се, након прве донесене судске пресуде у којој је отац имао право да сваки други викенд буде са децом, настали су проблеми. Син и ћерка нису желели да иду код мајке. Плач и стрес код деце били су изражени тих дана. Након завршетка једног викенда, деца су самовољно одлучила да остану код оца. Зоран је тада позвао своју супругу и саопштио јој да деца да не желе да се врате код ње. Зоранова супруга, је покренула поступак против Зорана за "киднаповање деце", јер по првобитној судској одлуци, отац је имао право да проводи време са њима, сваког другог викенда. У сарадњи са центром за социјални рад Гроцка, Суд доноси решење да се оцу, као и његовој породици забрани прилаз деци јер је "насилан". До наводне насилности, како то обично бива у Србији, долази се чудним сплетом околности, у које је "умешан"  и Центар за социјални рад.

Први део приче о Бегаљичком Ђорђу - кликните ОВДЕ

Други део приче о Бегаљичком Ђорђу - кликните овде

Трећи део приче о Бегаљичком Ђорђу - кликните овде

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније