субота, 05 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

БАШ НАДРЉАО Казанова из Шумадије коме је љубавница Слађана Лазаревића запалила "Мерцедес"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У селу Јеленац са Зораном Марковићем, коме је љубавница Слађана Лазаревића запалила "Мерцедес". Жена љута, само ћути, а ја сам увече био са новом у кафани.

НАЈРАДИЈЕ бих се негде одселио, док се сва ова ујдурма мало не заборави, каже за "Новости" Зоран Марковић из села Јеленац, који је напрасно постао познат, када му је у ноћи између недеље и понедељка бесна љубавница Слађана Лазаревић запалила "мерцедес".

Зову Зорана сви који га знају, завитлавају га због четири жене са којима је истовремено био у вези, а нарочито две девојке са којима је те ноћи био у колима и замало, како каже - главу изгубио. Због силних позива морао је на крају да искључи телефон.

Иако има жену и двоје деце, Зоран је, као прави Казанова, истовремено био у љубавној вези са Слађаном. У недељу увече и Слађану је "преварио" са две жене из Аранђеловца и Слађана га је са њима затекла скривене у колима, па је у бесу по аутомобилу посула бензин и запалила га.

Зорана смо јуче затекли код сеоске школе. Правио је друштво запосленима који сређују двориште и косе траву пред почетак школске године. Код куће жена љута на њега, два дана није реч проговорила.

- Ма, шта да му каже кад је све прочитала у новинама - уз смех му добацује познаник Бобан Прокић Биба, док на прагу школе листа новине.

- Ништа ми није рекла, а ни ја њој. Шта да кажем? - слеже помирљиво раменима Зоран. - Спавао сам синоћ у другој соби. Ваљда ће ми опростити. Она се давно охладила од мене, још пре 15 година. И да она има некога не би ми сметало, само да мене не дира.

Дошао је на старом мотору, који је узео од сина да се воза, јер је остао без "мерцедеса". Ради као монтер ПВЦ столарије за једну крагујевачку фирму.

- Даће ми из фирме аутомобил за посао - каже нам.

- Па, не иде да се овако познат човек воза мотором - опет добацује Биба.

Како му ко од комшија и рођака приђе и крене да запиткује шта је то било, Зоран се сав зацрвени, смејуљи и слеже раменима. "Клештима" му вадимо речи из уста, а цео догађај са паљењем аута, народ сад тера на комедију. А и он то прихвата, нарочито епитет швалера. "Шта ће", каже, "било што је било".

Зоран са комшијама испред сеоске школе у Јеленцу

- Увече сам већ био са петом у кафани. Шта да радим кад ме жене воле - уз смех нам прича Зоран. - Ма, баш ме брига шта је било. Живот иде даље и треба га живети.

Каже нам да му код куће ни мајка ни отац нису ништа приговарали. Њима је најбитније да је жив.

- Слађану сам упознао пре годину и по дана у кафани у Јагњилу и од тада смо у вези - прича нам Марковић. - У последње време смо се свађали, поломила ми је шофершајбну недавно и хтео сам да се разиђемо, али не стигох пре ове фрке. Те ноћи сам спавао у ауту и да ме оне две девојке нису пробудиле и извукле, свашта би било. И прсте сам изгорео док сам излазио хватајући се за врата. Још не могу да схватим да је могла да ме убије. Просула је литар и по бензина и запалила. Да сам био будан отео бих јој флашу. Језа ме ухвати кад се присетим шта је могло да буде.

Слађану Лазаревић нисмо затекли код куће у селу Кусадак, већ смо је чули телефоном. Њена прича је нешто другачија.

- Спавала сам те ноћи, а те две девојке су ме звале са његовог телефона и рекле да је мртав пијан и да је у коми - прича нам Слађана. - Отишла сам до његове куће и звала његове оца и сина, али се нису јавили. Онда су ме опет оне позвале и наводиле до места где се налазе. Ишла сам због њега, јер то није први пут да се напије и скрши у јарак, па ме зове да га возим.

Слађана каже да кад је стигла на неки плац, где су били завучени, девојке су је чекале на улици.

- Паркирала сам испред његовог аута и он је тада кренуо и сударили смо се - тврди Слађана. - Изашла сам и рекла му: "Срам те било!", а он је почео да ме туче, ударао ме је по леђима, чупао за косу и бацио на земљу, шутира. Опсовао ми је мртвог сина и тад ми је пукао филм. Узела сам флашу бензина који сам брату купила за "тример" да коси двориште и полила по "мерцедесу".

Док ово прича, Слађана тешко задржава јецаје. Каже да су је те две девојке из Аранђеловца од 4. августа прогањале, слале јој поруке у смислу да су са њим и шта све раде.

- Питала сам га да ли има другу, да се људски разиђемо, али се клео да нема - уздише Слађана. - Оне су ме звале и говориле да се возају његовим аутом, за који сам му и ја позајмила нешто новца, кад је претходни слупао. Рекла сам: "Е, нећете више". Све време сад размишљам зашто су ме звале те ноћи да дођем.

Слађана тврди да није знала да је Зоран ожењен, већ је мислила да је разведен, јер је пре везе са њом живео са једном конобарицом у Младеновцу.

Слађана Лазаревић

ТУЖИЋЕ СЛАЂАНУ ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА

ЗОРАН Марковић нам каже да ће Слађану приватно тужити за покушај убиства и тражити накнаду штете.

- Јавни тужилац ће да је гони по службеној дужности, а ја ћу ако треба ангажовати најскупљег адвоката - каже Марковић. - Све ово сад може да се тера на шалу, али да сам 30 секунди дуже остао у том аутомобилу, сад можда не бих био жив.

ЗАМАЛО ДА НАСТРАДАШ ЗБОГ СЕКСА

ДОК разговарамо са Зораном, прилази му сестра од тетке Ирена и сазнаје да је он тај коме је љубавница запалила аутомобил.

- Сестра и ја смо виделе на интернету, и коментаришемо: "Види царице што је запалила лика, кад оно ти краљу" - галами Ирена и смеје се рођаку. - Дај да одмах јавим сестри Ивани да си замало настрадао због ватреног секса. ВИП си брате.

Онда се окреће нама и каже:

- Ма он је сјајан лик, мало је "блентав" и детињаст, али је добар човек. Није зао, а сад што троши паре на пиће и жене, његова ствар, његов живот. С њим је увек добар провод у кафани - хвали га Ирена и шаљиво запиткује Зорана: "Је ли ти ово трећи или четврти ауто, који си скршио ове године због провода по кафанама?"

 

Слађана Ј. МАТИЋ, НОВОСТИ

Промо

Bg

Најчитаније