субота, 05 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПОЛИЦИЈА РАСТУРИЛА СВАДБУ: Министре, преклињем те, врати ми младу!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Милан Милић за комшилук приредио весеље на пољани у Блоку 64, али неко се жалио на буку, па је славље прекинуто. Кад је невеста стигла с породицом, затекла је само уплаканог ђувегију, наљутила се и неће више да чује за њега.

Таман сам помислио - ево, и мене је бог погледао! Упознао сам жену свог живота и дочекао да се са 47 година коначно оженим. Ал‘ за једно вече све је пропало, а моја млада више неће ни да чује за мене!

Плачним гласом почео је исповест за Курир Београђанин Милан Милић. Свадба је, каже, требало да му буде најлепши догађај у животу, а претворила се у ноћну мору.
- Хтео сам са свима да поделим своју срећу. Зато сам организовао свадбу на пољани у Блоку 64 на Новом Београду и позвао све комшије да дођу. Поклоне сам забранио. Желео сам да се сви опустимо и лепо проведемо, да усрећим своју младу, коју сам чекао целог живота - прича Милан.

[caption id="" align="alignnone" width="620"] Сад ће млада да дође, само што није.. Милан је сваком госту посветио пажњу[/caption]

Свадба је у суботу увече, каже, почела у дивној атмосфери. Само за првих сат времена дошло је на стотине људи. Пића и хране било је напретек, свирала је музика, комшије су навирале и чекао се свечани долазак младе. Али уместо ње дошла је - полиција!
- Дошли су, наводно, по некој пријави за буку. То је учинио неко злонамеран, да поквари моју срећу, али није нико од комшија јер су сви дошли да ми честитају. Онда је дошла и комунална полиција, која ми је написала казну због кршења Закона о уређивању и одржавању парка, забранила свадбу и отерала госте - очајан је младожења.

Да ствар буде гора, невеста, која је од Милана млађа осам година, са својим сватовима и породицом стигла је након полиције. И затекла уплаканог Милана.
- Можете да замислите какво је то понижење за жену! Појавила се у венчаници, лепа као сан, а дочекао ју је хаос. Одустала је од свега, не жели више ни да ме чује ни да ме види. Страшно је осрамоћена. Зато јавно позивам министра Стефановића да пошаље полицију да оду код моје младе и објасне јој да нисам ја крив. Ја је волим и хоћу да ми је врате - преклиње Милан.

[caption id="" align="alignnone" width="620"] Расположење је било на нивоу... Милић са сватовима[/caption]

Он додаје да је свадбу на пољани претходно пријавио полицији, општини и месној заједници, али сви су му одговорили да нису надлежни за то.
- Позајмио сам и новац, био сам срећан што ћу и ја коначно почети да живим као сав нормалан свет. Ово је била моја последња шанса да направим породицу. Мислио сам: „Е, Милане, ево и теби коначно да се осмехне срећа“. Кад оно, несрећа никад већа! Мој живот је уништен - тужно закључује Милић.

Да не пропадне Почастио избеглице код аутобуске
СПРЕМИО РОШТИЉ ЗА МИГРАНТЕ

Милан је све неискоришћено месо са свадбе однео мигрантима у парк код аутобуске станице у Београду, с обзиром на то да је било много јунетине. Распалио је роштиљ, и то, како је нагласио, у инат комуналним службама.
- Забранили су ми љубав, па ево, нек ми забране и хуманост ако их није срамота - револтирано је поручио несрећни младожења.

 

Аутор: М. Лесковац,Фото: Драган Кадић,Курир

Промо

Bg

Најчитаније