недеља, 05 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Супруга Милана Јовановића: Нудили су нам новац да паљење куће гурнемо под тепих

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јела Дељанин, супруга новинара Милана Јовановића, изјавила је данас да је, након што су се вратили у реновирану кућу у Врчину, долазио човек који им је нудио новац да се договоре и да случај паљења њихове куће „гурну под тепих“, преноси ТВ Н1.

 

Током суђења оптуженима за паљење куће новинара портала „Жиг инфо“ Милана Јовановић, које је настављено у Другом основном суду у Београду, Дељанин је рекла да је све у кући изгорело, да још осећа трауму и психичке тегобе.

Након тога су адвокати оптужених инсистирали на питањима која су у вези са списком уништених ствари и новца, који је издвојен за реновирање куће.

Суђење је после тромесечне паузе настављено испитивањем Дељанин, а браниоци оптужених су прво тражили да се поново врати у ноћ, 12. децембра 2018. и исприча шта се тачно десило.

Јовановићу је у ноћи између 11. и 12. децембра 2018. године око 3.30 часова запаљена кућа у којој су били његова супруга и он, а спасли су се бекством.

Председник Србије Александар Вучић рекао је недавно, након што је Србија у последњем извештају Репортера без граница пала на 93. место, да је до пада дошло управо због случаја паљења Јовановићеве куће, те да очекује да ће пресуда бити брзо донета.

Бета/Данас

Најчитаније