недеља, 09 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Павловић: Набавка џипова још једна у низу "пљачки без оружја"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је да је набавка 18 џипова "ленд ровер дискавери" за комуналну милицију од којих је сваки коштао по 33.000 евра, још једна у низу "пљачки без оружја" којима се новац грађана слива у приватне џепове власника фирми блиских Српској напредној странци.

 

"Сумњамо да је овог пута реч о фирми 'Бритиш моторс', чији је власник функционер СНС Остоја Мијаиловић, који је за своје 'заслуге' добио и функцију председника Кошаркашког клуба Партизан", рекао је Павловић у програму "Отворено", а наводи се у саопштењу Народне странке.

Он је додао да је као градски одборник поднео захтев за приступ информацијама од јавног значаја у којем тражио податке, посредством кога је ишао лизинг, од које фирме је реализована набавка и да ли је све првенствено ишло преко Паркинг сервиса још 2019. године, као и да ли су возила нова или половна.

Одборница народне странке у Скупштини Београда Марина Липовац Танасковић рекла је да је план да се у Кошутњаку посече шума и изграде станови још један пример сумњиве приватизације противан интересима грађана, који предвиђа сечу 19 хектара шуме.

Она је истакла да је купац Авала филма имао обавезу да "унапреди филмску индустрију" и упитала на који ће начин градња 450.000 квадратних метара станова и 150.000 квадратних метара комерцијалног и пословног простора унапредити филмску индустрију.

ФоНет/Н1

Најчитаније