петак, 23 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ивановић: Колеге добијале отказ, Јована и Срђан јачали власт

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Водитељ Иван Ивановић огласио се поводом отказа који су његове колеге Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић добили на Прва ТВ. Иван се осврнуо на нешто о чему, како каже, говори месецима, а нарочито онда када је и сам остао без ангажмана на истој телевизији. Ивановић се Предојевићу обратио путем Твитера.

 “О овоме причам већ месецима. Док су колеге добијале отказе или одлазиле, он је ћутао и гутао. Тек кад је мечка дошла до његових врата, сетио се да је то страшно. Сада, парадокс, буни се против система у чијем стварању и јачању је веома учествовао”, написао је Ивановић на Твитеру, а потом се обратио и Јовани Јоксимовић.

 

“А сећам се када ме Јована убеђивала да је Коперникус кул и добрица и да би трабало да се “договорим” са њим. Није највећи проблем новинарства “економија” нити слобода, већ потпуно одсуство достојанства”, додао је.

 

Подсетимо, пре нешто више од годину дана Иван Ивановић дао је отказ на телевизији Прва. Тада је промењен власник телевизије и било је забрањено емитовање последње емисије у сезони – новогодишње емисије “Вече са Иваном Ивановићем”.

Водитељ није желео да ћути, већ је у емисији испричао како је добио отказ и зашто одлази, као и шта се догађа “иза кулиса”. Емисија је једно време била емитована из стана Ивана Ивановића, а касније је водитељ и званично прешао на Нова С.

Сада је телевизија Прва издала је званично саопштење у вези прекида радног односа водитеља Срђана Предојевића и Јоване Јоксимовић, наводећи да водитељски дуо није испоштовао своје радне обавезе.

“Прва ТВ је одлучила да оконча сарадњу са Јованом Јоксимовић и Срђаном Предојевичем због непоштовања радних обавеза”, пише у саопштењу.

Јована Јоксимовић је потом, на свом званичном Инстаграм налогу, објавила њихово саопштење преко којег је написала – Каква телевизија, таква објава. Касније се надовеза, те додала да је, како је написала “Власник требало да каже да нема довољно пара да их плати.”

Званично саопштење телевизије долази неколико дана након спекулација у вези одласка познатог водитељског пара. Недавно је јавност нешто више сазнала о позадини јутарњег програма ТВ Прва јер се навелико говорило о раскиду сарадње између продукције и познатог водитељског пара.

Водитељи јутарњег програма Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић изненада су прекинули сарадњу са ТВ Прва, а како Нова.рс сазнаје, главни разлог су несугласице између продукције и водитељског пара, а делом и нови водитељ Филип Чукановић, који их је мењао током летње паузе.

Како смо већ писали, већ неко време влада тензија између водитеља и продукције, што због мимоилажења у ставовима, што због неслагања и на релацији Срђан – Јована, и то је наводно озбиљно почело да се одражава на програм.

Перо Јововић  Нова

Најчитаније