недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ракић-Водинелић: Кад у тор сатераш хиљаде, који ће постати број на респиратору

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Рече Александар Вучић непосредно после прославе тринаестогодисњице (шиц!) његове верзије политичке партије да су “они показали шта је пристојност”. Научила су деца Србије, најзад, шта је то, почиње свој лични став проф. др Весна Ракић Водинелић, чланица иницијативе ''Уједињени против ковида''.

 Став професорке Ракић Водинелић преносимо у целости:

Пристојност је кад бациш упола мању девојку од себе преко банкине зато што протествује против све луђих закона аутократије која се ближи крају, и потом отареш руке. Пристојност је кад се унесеш у лице грађанину који те опомиње да не тучеш голоруке људе, а ти узвратиш да си управо зато ту. Нарочита и узорита је пристојност када си полицајац, и то баш онај који је снимио рекламу о узорном полицајцу. Када си мајор полиције у Србији, а имаш поглед убице и понашаш се као припадник нове супериорне и осорне СНС расе. Овај узорни полицајац има име и презиме – Александар Крстић.

Пристојни људи Шапца носе зидарске чекиће. Нису им потребни за зидање. Довозе их на критична “лица места” аутима затамњених стакала. Чекиће не крију, јер они служе за разбијање глава људи. Пристојни човек са чекићем ударао је људе који су се попели на багер да би га зауставили. Јер, хтео је да их прегази. Зато што су се побунили против све луђих закона аутократије која је при крају. Пристојни СНС човек са чекићем лепо се зове – Чеда Срнић.

Од њега још пристојнији је узорни багериста, човек херојског имена, Бога се не боји, док је СНС-а – Небојша Стојичевић. Багериста Џо из 2000. и багериста Небојша из 2021, иако истог занимања, разишли су се у супротстављене историјске читанке, о светлу и тмини.

Пристојност, за све ове узор(к)е је надмоћ доминације. Пристојан си само кад си јачи.

А највише си пристојан кад, ради своје сујете и кукавичлука, усред пандемије, као стадо у тор сатераш хиљаде “твојих” људи, који ће постати само број на респиратору, а потом број оних којих више нема.

Извор: Уједињени против ковида

Милена Илић Мирковић  Нова

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније