понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СЕОС "Знамо да не дамо": Позив за БЛОКАДУ, РЕЧ СЕ МОРА ДРЖАТИ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

СЕОС обавештава јавност да ће и ове суботе, почев од 14 часова, грађани блокирати путеве на различитим локацијама широм Србије. Тако и даље изражавамо своје неслагање са планирањем отварања већег броја рудника литијума, Законом о референдуму, Законом о експропријацији, приватизацијом и интензивном експлоатацијом природних ресурса, наводи се у саопштењу.

 Председник је потписао Закон о референдуму и народној иницијативи. Обећали смо да ћемо у том случају опет блокирати путеве у Србији. РЕЧ СЕ МОРА ДРЖАТИ, тако да ћемо у суботу у 14 часова одржати обећање и позивамо народ Србије да нам се придружи и подржи ову акцију. Овога пута блокаде ће бити и дуже и шире.

262012923 122941313518162 8783735562154217250 n 1

Позивамо полицију да заштити свој народ од сваког насиља и да спречи инциденте. Председник је јуче индиректно најавио на конференцији за штампу да припадници МУП-а неће реаговати, а поједина удружења блиска власти позивају на насиље и тиме још више дижу тензију.
У том светлу, истичемо да ће грађани мирно и достонјанствено изразити своје незадовољство, а за сваки евентуални инцидент биће одговорна власт која нема слуха да разуме бригу народа за опстанак Србије, већ га бахато понижава и прети реакцијом полиције.
Захтевамо и да се утврди одговорност свих учесника инцидента на мосту у Шапцу и да се похапсе иницијатори и егзекутори, да се реше проблеми пољопривредника на Моравском коридору и у околини.
Листа локација биће накнадно објављена.

СЕОС - Знамо да не дамо!

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније