понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Након што је угашен радио Пулс, укинута и емисија "Боља земља" Уроша Давидовића

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Пре месец и по дана угашен је сигнал радио Пулса из Гроцке на фреквенцији 88,7 МХЗ. Власник радио Пулса, изјавио је тада да ће због гашења сигнала поднети кривичну пријаву и поновио да су претње о гашењу уследиле након што је на друштвеној мрежи поделио репортажу Уроша Давидовића, емисије "Боља земља" која се емитује на телевизији Хепи.

 У току јучерашњег дана, водитељ и аутор емисије "Боља Земља" Урош Давидовић обавестио је своје пратиоце на друштвеној мрежи Фејсбук, да више не води пољопривредну емисију на ТВ Хепи.

 

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић према снимку којег поседује Жиг инфо, каже да се распитивао  о емисији "Боља Земља", Уроша Давидовића. Навео је колико Урош добија од ТВ Хепи за емисију на месечном нивоу, као и да је све што је наведено у тој емисији о предузећу "ПДМ Агрофруит", чији је већински власник, заправо извучено из контекста. У једном моменту председник Гроцке, спомиње и да ће можда тужити због онога што је изнето у тој емисији, али да ће свакако размислити шта ће урадити поводом изнетих чињеница.

DUGME DONIRAJ LINK

Недуго затим председник ГО Гроцка, Драган Пантелић гостује на телевизији Хепи, али у емисији "Прело" коју је раније водио и Урош Давидовић. Да би јуче, Давидовић саопштио да се емисија "Боља земља" неће приказивати на тв Хепи.

Урош Давидовић за Жиг инфо каже да је могуће да иза свега стоји председник Гроцке, али исто тако зна да је у својим емисијама "поткачио" многе.

-Могуће је да је председник Гроцке утицао да ми се више не приказује емисија на тв Хепи, али сигурно није само он. Има ту још оних које сам поткачио. Знам да је Пантелић поводом те емисије звао Хепи и ја сам му рекао да може, кад год хоће, да гостује у емисији како би изнео своје ставове. Конкретно ми нико неће рећи зашто више не могу да емитујем емисију на тв Хепи. Ја настављам и даље да радим емисију, односно за сада тражим емитера где ћу исту емитовати, изјавио је Урош Давидовић за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније