„ДВА ПИШТОЉА“ ПОНОВО У АКЦИЈИ Сада је заменик и потписује опомене пред утужење | Жиг Инфо

„ДВА ПИШТОЉА“ ПОНОВО У АКЦИЈИ Сада је заменик и потписује опомене пред утужење

Некадашњи директор Јавног комуналног предузећа „Грочански комуналац“, Миленко Буквић, поднео је у мају 2015 оставку након писања медија о скандалозној фотографији, где он позира са пиштољима.

Након појаве офе фотографије, тадашњи директор Буквић је добио епитет „Директор два пиштоља“. Како се узбуркала јавност, Буквић је поднео оставку.

Тадашњи председник ГО Гроцка, Стефан Дилберовић поводом случаја „Два пиштоља, за медије је изјавио да је овај случај за наук.

– Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП „Грочански комуналац“ због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Гроцка на прихватање. Случај г. Буквића треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада и по томе се разликујемо од претходника – изјавио је за медије тада Стефан Дилберовић, председник градске општине Гроцка.

Предузеће „Грочански комуналац“ као и већина других јавних комуналних предузећа исте године су престали са радом. Од новембра 2015. године са радом почиње ново, такорећи обједињено комунално предузеће „Еко Гроцка“.

Од недавно, онима који имају дуговање према овом предузећу стижу опомене за утужење. Потписник ових „обавештења“ је исти онај који је због фотографије поднео оставку, само овога пута је на функцији заменика.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Премијер бриљира у посети САД-у

Премијер Србије Александар Вучић отпутовао је у званичну посету Вашингтону како би разговарао са тамошњих државним званичницима о даљој сарадњи Србије и Сједињених Америчких Држава. ...