Ексклузивно: Славље у Башти због почетка рада Жиг Инфо портала | Жиг Инфо

Ексклузивно: Славље у Башти због почетка рада Жиг Инфо портала

За неповерати– У редакцију B.A.S.T.A info је стигао допис наших највернијих читалаца. Писмо нас је заиста дирнуло, и овим путем би захвалили нашим највернијима што нас верно прате. Писмо вам преносимо у целости :
Поштована редакцијо, после дивљачког укидања вашег бившег портала и то баш када сте објавили вест о стану наше фризерке, били смо очајни. Једва смо чекали да се вратите у етар, јер да није вас јавност никада не би сазнала како смо ми уствари луцкасти и забавни. Издржите што дуже, ми смо уз вас. Неће вас тамо неки да озатварају тако лако. П.С Данас када сте се вратили у етар од среће смо заиграли. А како је то изгледало, и овога пута наравно, екслузивно за вас, погледајте:

Након централног скупа и после покретања новог портала , кренуло је и приватно славље због најављеног покретања.

Највеселији су били они који су преживели и ове реформе. Колико је било весело говори података да је Кончитатралала певао само за Чаробњака без воза. Младеж АД СНС-а се ухватила у коло и играла уз њихову песму. Било је лудо и незаборавно а појединци су изводили и салто у сред играња.

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Протести су утихли, нису пропали

Фракције настале из скорашњих масовних демонстрација на улицама – „Протест против диктатуре“, „Седам захтева“ и „Културом против диктатуре“… Коментари Коментари