ОВАЈ АУТО ЈЕ МИНИСТАР СЛУПАО! Зоран Ђорђевић на митинг СНС-а ишао аутом који је припадао Заводу за васпитање деце и омладине из Београда | Жиг Инфо

ОВАЈ АУТО ЈЕ МИНИСТАР СЛУПАО! Зоран Ђорђевић на митинг СНС-а ишао аутом који је припадао Заводу за васпитање деце и омладине из Београда

Ауто који је уништен у саобраћајној незгоди коју је пре две вечери доживео министар рада Зоран Ђорђевић, када се враћао са митинга Српске напредне странке, припадао је Заводу за васпитање деце и омладине из Београда, а не Министарству, незванично сазнаје Данас.

Данас преноси да су, поред Ђорђевића, у комбију били и његова саветница Сања Николић, помоћница Биљана Барошевић, државни секретари Министарства Србислав Цвејић и Ненад Нерић и двојица припадника јединица Кобри, од којих је један возио.

Фолксваген намењен за превоз деце купљен је у децембру прошле године, али никада није стигао у Завод, јер је месец дана после тога уступљен Министарству на коришћење, додаје лист.

У протеклих неколико година, Министарство је на сличан начин дошло до 25 нових возила, која су била намењена социјалним установама широм Србије.

У Министарству за рад нису могли у понедељак да одговора на питање Данаса у којем је аутомобилу Ђорђевић кренуо на митинг, јер нису имали ту информацију.

Одговорили су потврдно на питање да ли се ради о службеном аутомобилу.

 

(N1/Danas)

Коментари

Коментари


Препоручујемо