ЕВАКУИСАНА ЗГРАДА „ЕР СРБИЈЕ“: Испод аутомобила у подземној гаражи пронађено „нешто сумњиво“ | Жиг Инфо

ЕВАКУИСАНА ЗГРАДА „ЕР СРБИЈЕ“: Испод аутомобила у подземној гаражи пронађено „нешто сумњиво“

ersrbija_620x0

Зграда компаније Ер Србија у насељу Белвил у Новом Београду данас је евакуисана после дојаве о постављеној бомби

БЕОГРАД – Зграда компаније Ер Србија у насељу Белвил у Новом Београду данас је евакуисана после дојаве о постављеној бомби, речено је у Министарству унутрашњи послова Србије.

Како јавља Н1, према незваничним информацијама, у подземној гаражи испод једног аутомобила пронађено је „нешто сумњиво“.

Полицији је у 9.55 пријављена дојава о бомби. На лицу места су полицијске патроле, као и контрадиверзиона екипа. Стигли су и ватрогасци као и Хитна помоћ.

УНИКРЕДИТ БАНКА: ЕКСПОЗИТУРЕ РАДЕ

Након анонимне дојаве о постављеној бомби у згради Белград бизнис центра, у којој се налази и Уникредит банка, зграда је евакуисана, а поједини процеси су били привремено прекинути. Без обзира на то, сви процеси су релоцирани и критични сервиси функционишу.

Све експозитуре Уникредит банке, осим експозитуре у Јурија Гагарина 12, несметано раде. Уникредит банка је ангажовала све капацитете како би се у најкраћем могућем року обезбедила потпуна функционалност.

Бета/Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

606685_starovic-benedek-ruzicic-foto-fejsbuk-kajakaski-savez-srbije_f

Бронза за Старовић и Бенедек Ружичић

Српске репрезентативке Милица Старовић и Далма Ружичић Бенедек освојиле су бронзану медаљу у дисциплини К-2 на првенству Европе кајаку и кануу које се одржава у ...