ЕВАКУИСАНА ЗГРАДА „ЕР СРБИЈЕ“: Испод аутомобила у подземној гаражи пронађено „нешто сумњиво“ | Жиг Инфо

ЕВАКУИСАНА ЗГРАДА „ЕР СРБИЈЕ“: Испод аутомобила у подземној гаражи пронађено „нешто сумњиво“

Зграда компаније Ер Србија у насељу Белвил у Новом Београду данас је евакуисана после дојаве о постављеној бомби

БЕОГРАД – Зграда компаније Ер Србија у насељу Белвил у Новом Београду данас је евакуисана после дојаве о постављеној бомби, речено је у Министарству унутрашњи послова Србије.

Како јавља Н1, према незваничним информацијама, у подземној гаражи испод једног аутомобила пронађено је „нешто сумњиво“.

Полицији је у 9.55 пријављена дојава о бомби. На лицу места су полицијске патроле, као и контрадиверзиона екипа. Стигли су и ватрогасци као и Хитна помоћ.

УНИКРЕДИТ БАНКА: ЕКСПОЗИТУРЕ РАДЕ

Након анонимне дојаве о постављеној бомби у згради Белград бизнис центра, у којој се налази и Уникредит банка, зграда је евакуисана, а поједини процеси су били привремено прекинути. Без обзира на то, сви процеси су релоцирани и критични сервиси функционишу.

Све експозитуре Уникредит банке, осим експозитуре у Јурија Гагарина 12, несметано раде. Уникредит банка је ангажовала све капацитете како би се у најкраћем могућем року обезбедила потпуна функционалност.

Бета/Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СНС потрошио 771 милион динара

Из буџета су добили 262,6 милиона, од 17 физичких лица 680.000 (свако по 40.000), док је од фирме „Лидер про“ стигло пет милиона динара Коментари ...