ФОНТАНА ЧЕЛЕНЏ: Ова девојка је поставила нови изазов у позирању испред кичераја од 2 милиона евра! (ФОТО) | Жиг Инфо

ФОНТАНА ЧЕЛЕНЏ: Ова девојка је поставила нови изазов у позирању испред кичераја од 2 милиона евра! (ФОТО)

Изградња музичке фонтане на Славији коштала је скоро два милиона евра, а изгледа да је коначно добила своју праву сврху – прављење селфија и позирање до изнемоглости.

Кичасту музичку фонтану на Славији већ увелико краси лед осветљење и парола „све ми боје лепо стоје“. Да је било двоумљења између споменика Деспоту Стефану на коњу са копљем из кога бије светло у небо и ове музичке фонтане, коју као да је неко пројектовао за предграђе Дубаија, па одустао, „Деспот“ је требао да „победи“.

Био би значајан у историјиском смислу за Београд за разлику од фонтане којој не може ни да се приђе и која нема апсолутно никакву сврху или смо ми бар тако мислили.

Изгледа да фонтана не светли за џабе, већ да јој је сврха „да привуче рибе у воду“. Наиме, једна атрактивна девојка је добила идеју да се скоцка и искези за камеру док у позадини „све светли и свира“. Иза њених леђа „пичи“ фонтана, а девојка поносно статира.

Ова атрактивна девојка је поставила нови изазов свим Београђанкама да се упусте у трку за најбољу и најатрактивнију фотку испред „спектакуларне фонтане“. Па девојке, трк код маникира, фризера, шминкера па право до Славије. Може и прво сплав, па онда фонтана. Може и гостовање на Пинку, па селфи испред фонтане.

Јер све ово остаје записано и насликано, и једног дана ћемо се сви смејати овоме.

Мозда уз музику и лепе девојке, буде и лајв пренос председникових обраћања. То би био врхунац Орвелове државе у којој вец живимо.

(Еспресо.рс)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Uspešna reforma javne uprave

Stević je ukazao na to da su čelnici ove lokalne samouprave svesni toga da efikasna uprava, ne samo da utiče na zadovoljstvo građana uslugama, već ...