Градоначелник части даме: Купите карту за позориште, другу ћете добити на поклон | Жиг Инфо

Градоначелник части даме: Купите карту за позориште, другу ћете добити на поклон

На иницијативу градоначелника Синише Малог, даме које у недељу 8. марта, на Међународни дан жена, буду куповале карте за позоришне представе у Атељеу 212, Београдском драмском позоришту и Југословенском драмском позоришту, на једну купљену карту, добиће другу на поклон.

– Ово је симболичан поклон Града Београда за све даме које тог дана буду отишле на благајне ова три позоришта. Наша стратегија је да приближимо културу грађанима, а ово је само један од начина – каже Мали.

Градоначелник је дамама пожелео срећан празник и истакао да се Град Београд кроз разне акције и активности залаже за бољи положај жена у друштву и за њихову равноправност са мушком популацијом.

Поводом 8. марта, Град Београд је дамама омогућио и да данас искористе неку од бесплатних активности у Градском центру за физичку културу, затим сутра од 19 до 21 час бесплатно пливање на затвореном базену „Таш“, као и бесплатан улаз у Зоо врт.

Р.Б.   Блиц

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Србија добија Национални стадион у Железнику?!

Толе Караџић открио две потенцијалне локације, једна је „Мали Пољуд“ Према речима председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића, две локације конкуришу за Национални стадион који ...