ХИТ ИНВЕСТИЦИЈА ГРОЧАНСКЕ ВЛАСТИ Објекат од око 20 квадрата назвали млечном халом | Жиг Инфо

ХИТ ИНВЕСТИЦИЈА ГРОЧАНСКЕ ВЛАСТИ Објекат од око 20 квадрата назвали млечном халом

Како је данас објављено на званичном сајту општине Гроцка, данас преподне на пијаци у Умчарима, свечано је отворена млечна хала.

Како још наводе, млечну халу свечано је отворио председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заједно са председником општинског одбора СНС Гроцка Драгољубом Симоновићем, директором ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“ Дејаном Миланковићем, као и грађанима Умчара. Поред председника општине Стефана Дилберовића, отварању су присуствовали и чланови општинског већа Зоран Којић и Зоран Милићевић, као и директор ЕДБ Гроцка Драган Срејић.


Такорећи, званични сајт општине Гроцка, који служи за све грађане са ове територије, отворено служи за промоцију СНС-а! Од наведених имена преко 99 посто су истакнути чланови СНС.
Како год, собичак од око 20 квадратних метара, са две расхладне витрине данас је помпезно отворен у Умчарима. Колико је ова „хала“, како су је назвали, велика можда говори најбоље податак да ни сва општинска свита није могла да стане у њу.


Инфо служба општине Гроцка није навела у ком својству је потребно да се на овом отварању налази председник СНС-а, који нема никакву функцију у општини Гроцка, као и директор ЕДБ-а Гроцка (мада је његово звање управник погона у Гроцкој, а не наведено).
Иначе, према информацијама Жиг Инфа, такозвана млечна хала је требало да буде отворена прошле суботе, међутим председник Дилберовић је отказао у последњем моменту отварање.

Дилберовић: Доводимо пијаце у пристојно стање


У изјави за медије, председник општине рекао је да је ово наставак улагања у пијаце на територији општине Гроцка. „Ово је само још један потез којим се трудимо да све пијаце на нашој територији доведемо у пристојно стање. На овој пијаци произвођачи млечних и сухомеснатих производа, продавали су своје производе на отвореном, а сада имају све услове да то раде у затвореном, и тиме предвиђеним простором. Сутра преподне отворићемо и млечну халу у Врчину, а 1. октобра планирамо отварање пијаце у Калуђерици.“

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић, ФОТО: ГО Гроцка

Коментари

Коментари


Препоручујемо