ХОРОР Девојчицу завео, подводио, а онда дао ујаку да је СИЛУЈЕ НА ГРОБЉУ | Жиг Инфо

ХОРОР Девојчицу завео, подводио, а онда дао ујаку да је СИЛУЈЕ НА ГРОБЉУ

Жртва двојице силоватеља из Богатића, ухапшених у оквиру полицијске акције „Циклон“ је, како сазнаје „Блиц“, шеснаестогодишња девојчица из Смедеревске Паланке. Осумњичени за њено силовање и подвођење су њен невенчани супруг Давид Гајић (21) и његов ујак Влада Николић (36).

Монструозно злостављањање девојчица је трпела више од три месеца, закључана и без хране. Била је подвођена муштеријама које су свакодневно долазиле у кућу страве у Богатићу.

– Девојчица је Давида упознала преко Фејсбука, и на његов наговор је у јуну побегла од куће. Отишла је код њега. Њена мајка је убрзо сазнала где јој је ћерка и упутила се у Богатић, са намером да је врати кући. Девојчица је међутим одбила. Рекла је да воли Давида, да се удала за њега, да јој је лепо и да не жели да се врати кући. Након тога, мајка се вратила у Смедеревску Паланку, а у кући у Богатићу је започео хорор – каже за „Блиц“ извор упознат са истрагом.

Давид је најпре почео да туче девојчицу, али и да је подводи муштеријама које је налазио по локалним кафанама.

– Буквално је излагао по кафанама, нудио је њене сексуалне услуге, а она је трпела батине ако се побуни – каже наш извор.

Три месеца закључана без хране

Злостављање је из дана у дан бивало све горе, а онда се на девојчицу окомио и Давидов ујак, Влада Николић (36), који је једне ноћи девојчицу одвео на локално гробље у Богатићу и тамо је, уз батине, силовао.

Девојчицу је затим вратио кући код свог сестрића. Ту су је држали закључану у једној соби, без хране, али су се зато муштерије ређале из дана у дан.

– Преживљавала је свакодневна силовања. Тарума коју је преживела у тој кући је била страшна – каже наш извор.

Он наводи и да је злостављање која је девојчица преживљавала три месеца, откривено случајно, јер је Давид на крају девојчицу натерао и да краде за њега.

– Шабачка полиција је девојчицу ухапсила због крађе. Када је доведена у полицијску станицу била је потпуно физички и психички сломљена, у изузето тешком стању. Одмах је укључен Центар за социјални рад, тужилаштво и Гајић и његов ујак су ухапшени.

Гајић се због подвођења сумњичи за трговину људима, а његов ујак за силовање.

У Богатићу су ухапшени и Давидов брат Светислав Гајић (34), који се сумњичи да је у одвојеном случају силовао 14-годишњу девојчицу.

Тамара Субота Марковић    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо