ХОРОР Девојчицу завео, подводио, а онда дао ујаку да је СИЛУЈЕ НА ГРОБЉУ | Жиг Инфо

ХОРОР Девојчицу завео, подводио, а онда дао ујаку да је СИЛУЈЕ НА ГРОБЉУ

Жртва двојице силоватеља из Богатића, ухапшених у оквиру полицијске акције „Циклон“ је, како сазнаје „Блиц“, шеснаестогодишња девојчица из Смедеревске Паланке. Осумњичени за њено силовање и подвођење су њен невенчани супруг Давид Гајић (21) и његов ујак Влада Николић (36).

Монструозно злостављањање девојчица је трпела више од три месеца, закључана и без хране. Била је подвођена муштеријама које су свакодневно долазиле у кућу страве у Богатићу.

– Девојчица је Давида упознала преко Фејсбука, и на његов наговор је у јуну побегла од куће. Отишла је код њега. Њена мајка је убрзо сазнала где јој је ћерка и упутила се у Богатић, са намером да је врати кући. Девојчица је међутим одбила. Рекла је да воли Давида, да се удала за њега, да јој је лепо и да не жели да се врати кући. Након тога, мајка се вратила у Смедеревску Паланку, а у кући у Богатићу је започео хорор – каже за „Блиц“ извор упознат са истрагом.

Давид је најпре почео да туче девојчицу, али и да је подводи муштеријама које је налазио по локалним кафанама.

– Буквално је излагао по кафанама, нудио је њене сексуалне услуге, а она је трпела батине ако се побуни – каже наш извор.

Три месеца закључана без хране

Злостављање је из дана у дан бивало све горе, а онда се на девојчицу окомио и Давидов ујак, Влада Николић (36), који је једне ноћи девојчицу одвео на локално гробље у Богатићу и тамо је, уз батине, силовао.

Девојчицу је затим вратио кући код свог сестрића. Ту су је држали закључану у једној соби, без хране, али су се зато муштерије ређале из дана у дан.

– Преживљавала је свакодневна силовања. Тарума коју је преживела у тој кући је била страшна – каже наш извор.

Он наводи и да је злостављање која је девојчица преживљавала три месеца, откривено случајно, јер је Давид на крају девојчицу натерао и да краде за њега.

– Шабачка полиција је девојчицу ухапсила због крађе. Када је доведена у полицијску станицу била је потпуно физички и психички сломљена, у изузето тешком стању. Одмах је укључен Центар за социјални рад, тужилаштво и Гајић и његов ујак су ухапшени.

Гајић се због подвођења сумњичи за трговину људима, а његов ујак за силовање.

У Богатићу су ухапшени и Давидов брат Светислав Гајић (34), који се сумњичи да је у одвојеном случају силовао 14-годишњу девојчицу.

Тамара Субота Марковић    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Породиља преминула од болести панкреаса

Први резултати обдукционог налаза Снежане Јовановић показали да је преминула од болести панкреаса. Родбина сматра да су направљени пропусти и најављује тужбу Коментари Коментари