ХРВАТИ КАЖЊАВАЈУ: Ко се шета у купаћем костиму – 600 евра | Жиг Инфо

ХРВАТИ КАЖЊАВАЈУ: Ко се шета у купаћем костиму – 600 евра

Као што је то раније и најавио, хварски градоначелник Рикардо Новак објавио је рат разулареним туристима и голотињи на улицама свог града

Као што је то раније и најавио, хварски градоначелник Рикардо Новак објавио је рат разулареним туристима и голотињи на улицама свог града.

На улазу у Хвар овога викенда је осванула табла с упозорењем гостима и казнама које их очекују у случају непримереног понашања.

Ко градским улицама шета у купаћем костиму, платиће до 600 евра, жене у горњем делу купаћег костима и мушкарци голог торза до 500 евра, а онај ко тетура улицом с флашом у руци и пијан лежи на улици до 700 евра.

Градоначелник Хвара Рикардо Новак недавно је прозвао британске туристе због пијанчења и голотиње.

„Повраћају по граду, уринирају на сваком ћошку, ходају без мајица, спавају на градским површинама, бауљају около и не знају за себе“, казао је Новак у интервјуу за Слободну Далмацију.

„Све има своје границе. Угоститељи не би требали да примају голе у своје објекте и требају да престану да им точе алкохол ако виде да су превише попили“, сматра градоначелник Хвара.

Новак је рекао да Хвар не жели бити искључиво партy дестинација.

„Млади туристи су добродошли, али мораће да знају како се понаша овде. Зарада по сваку цену није туризам какав желимо на острву“, рекао је Новак, преноси Klix.ba.

Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо