ХУМАНО ЗА УСКРС У ВИШЕ МЕСТА У ГРОЦКОЈ Пепељуга поново организује акцију | Жиг Инфо

ХУМАНО ЗА УСКРС У ВИШЕ МЕСТА У ГРОЦКОЈ Пепељуга поново организује акцију

Хуманитарна организација „Чаролија Пепељуга21.века и Пријатељи“, поводом Ускршњег празника , у сарадњи са „Банком хране“ и компанијом „Делезе“,  организује прикупљање донација у објектима Максијевих продавница у Гроцкој, Лештанима и Калуђерици.

-Током три дана 7,8 и 9 априла током куповине производа за вашу кућу замолила бих вас да купите уље, шећер,пиринач,тестенину, конзервирану храну, супице, разне врсте кекса, слаткиша, млеко, део свакодневне козметике(сапун, шампон,пасту за зубе,пелене…) или оно што сте у могућности. Кутија за донације које купите ће се налазити иза касе на којој је знак Банке Хране, и биће украшена балонима. Делиће се и флајери. Свака друга врста донације у виду онога што сте навикли ( одеће, обуће играчке се не доносе у Макси продавнице већ ћете нас звати телефоном). Надам се да ћете се одазвати овој акцији и показати да Чаролија не мора да остане на последњем месту у Србији по килажи прикупљених донација као што је био случај прошле две акције. Донације које се сакупе биће распоређене породицима и појединцима који су силом прилика остали без основних могућности за живот што ћете моћи да испратите на друштвеним форумима.

Захваљујем за Ваше стрпљење и разумевање као и на учешћу у нашој акцији, изјавила је поводом ове акције Светлана Урошевић, председница ове хуманитарне организације.

Коментари

Коментари


Препоручујемо