ИЗАШЛИ СУ ИЗ КУЋЕ, А КАД СУ СЕ ВРАТИЛИ, НИЈЕ ЈЕ ВИШЕ БИЛО: Лопови су је БУКВАЛНО целу негде однели | Жиг Инфо

ИЗАШЛИ СУ ИЗ КУЋЕ, А КАД СУ СЕ ВРАТИЛИ, НИЈЕ ЈЕ ВИШЕ БИЛО: Лопови су је БУКВАЛНО целу негде однели

Ова област обилује криминалом и готово свакодневно се деси нека крађа, али врло ретко неки лопов пожели да украде читаву кућу

Породици из Бразила лопови су украли читаву кућу у граду Цидреира. Случај је пријављен у уторак локалној полицијској станици, а истражитељи су већ идентификовали осумњичене за провалу у овом веома руралном делу земље.

Међутим још увек нису прописно утврдили могући мотив овог злочина. Породица нема осигурање и такође се ни са ким не спори око куће. Власници су ову кућу на северној обали Рио Гранде де Сул користили као викендицу у протеклих 40 година.

Ова област обилује криминалом и готово свакодневно се деси нека крађа, али врло ретко неки лопов пожели да украде читаву кућу.

-Не могу да кажем да сам тужан, колико сам у ствари изненађен. Никада нисам видео овакав злочин. То је просто невероватно. Одмах сам се упутио у Цидреиру и једино што је остало био је темељ као и зидови у задњем делу куће – изјаво је власник за локалне новине.

Према речима суседа два човека су дошла у град пре 20 дана и рекли су да су рођаци породице. Након што су провалили у кућу, дуо је сместио намештај у камион. Дан касније су унајмили два радника да скину кров са куће. Дрво је исечено и смештено у камион. Однели су ограду и капију такође.

Foto: wp.clicrbs.com.br

Крађу куће пријавио је сусед који живи у непосредној близини.

Власница куће каже да има сумње око уклањања ове структуре али да никада није могла да замисли да је то дело лопова.

Телеграф.рс/ Извор: Цлиц РБС 

Коментари

Коментари


Препоручујемо