ЈЕДНОГЛАСНО ЗА ВУЧИЋА На састанку ОО СНС-а Гроцка и СДСС и канцеларија за младе! | Жиг Инфо

ЈЕДНОГЛАСНО ЗА ВУЧИЋА На састанку ОО СНС-а Гроцка и СДСС и канцеларија за младе!

На седници одржаној 16.2.2017. године Општински одбор СНС Гроцка донео је једногласну одлуку да подржи Александра Вучића као кандидата Српске напредне странке, за председника Републике Србије.

-Чланови Општинског одбора, као и свих 17 Месних одбора са територије општине Гроцка пружају апсолутну и неподељену подршку политици коју представља председник СНС, Александар Вучић, политици која гарантује стабилност, будућност и континуитет јачања Србије, наводи се у саопштењу ОО СНС-а Гроцка.

На овој седници присуствовали су и чланови који нису припадници напредњака СДСС (Самосталног ДСС-а) и представници Канцеларије за младе у Гроцкој који би требало да су нестраначке личности.

Између редова напредњака се спекулише да иако је донета једногласна одлука за Вучића, има и оних који нису за њега. Како кажу, једноставно је ситуација таква да је наредба да се гласа за њега.

Представници СПС-а из Гроцке нису присуствовали овој седници јер како кажу наши извори, председник ОО СНС-а Гроцка, Драгољуб Симоновић њима не верује.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Отишла да пишки, па родила бебу!

Британка Мари Деланоте доживела је оно што засигурно представља најгору ноћну мору сваке труднице. Али срећом, њена прича има срећан крај Већина жена у другом ...