ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА НА ЧИЈЕМ СЛАВЉУ У УМЧАРИМА ЈЕ ПРЕТУЧЕН ДАРКО ЛАЗИЋ „Умивао крв са лица на чесми“ | Жиг Инфо

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА НА ЧИЈЕМ СЛАВЉУ У УМЧАРИМА ЈЕ ПРЕТУЧЕН ДАРКО ЛАЗИЋ „Умивао крв са лица на чесми“

Дарко Лазић брутално је претучен када је требало да пева на слављу 18-годишњег момка, а током скландалозног напада су испаљена и два метка. Он и његов возач Миљан Врачевић су потом одвезени на ВМА, а онда су Дарка одвели у родитељку кућу у Брестачу.

Екипа „Алоа“ посетила је дом Душана Ђорђевића, који се радовао што ће Лазић певати на рођендану његовог унука, али је немили догађај све бацио у други план.

– Мој унук Марсело много воли Дарка. Морали смо да му испунимо жељу и организујемо његов долазак на рођенданску журку. Дарко је требало да се појави око десет сати увече, а прву песму је требало да отпева када стигне торта. Ипак, десило се шта се десило – каже на почетку разговора видно потресен господин Ђорђевић и открива:

– Нико од нас није знао шта се дешава напољу. Комшије су улетеле и јавиле нам да је пет мушкараца изашло из затамњеног аутомобила и да су претукли Дарка. Ми смо сви излетели, а Лазић је у том тренутку био у нашем дворишту и умивао ране и очи од сузавца на нашој чесми. Мој унук је после свима саопштио да никада не смемо да оперемо ту чесму, јер се на њој умивао Дарко Лазић – присећа се Душан, који је открио да је фолкер за неколико песама требало да добије озбиљну суму новца.

– Дарко је хтео да пева након што се умио и освежио, али ситуација је ипак била компликованија него што смо мислили. У том тренутку дошла је Хитна помоћ, као и полиција, а онда су га одвезли у болницу. Договорили смо се да за његов наступ платимо 6.000 евра, али ето… Није му се дало – каже господин Ђорђевић за „Ало!“ и додаје да је на прослави 18. рођендана његовог унука Марсела било око 2.500 хиљаде званица, које су биле смештене под шатором иза куће, за који је морао да искешира 6.500 евра. Поред Лазића, који није стигао до микрофона, на журки су певали Александра Бурсаћ, Надица Адемов и многи други.

Блиц.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо