„КАКО ЋЕШ ДА ВРИШТИШ И РАШИРИШ НОГЕ“ Отац разоткрио педофила из Ивањице који је слао поруке дванаестогодишњој девојчици | Жиг Инфо

„КАКО ЋЕШ ДА ВРИШТИШ И РАШИРИШ НОГЕ“ Отац разоткрио педофила из Ивањице који је слао поруке дванаестогодишњој девојчици

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ивањици по налогу основног јавног тужиоца у Чачку одредили су задржавање М.М. (1982) из околине Ивањице, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело против полне слободе према малолетном лицу путем друштвене мреже.

Осумњичени се терети да је, током претходна два дана, преко Фејсбука дванаестогодишњој девојчици слао поруке и фотографије непримерене садржине.

Полиција је од осумњиченог привремено одузела мобилни телефон и лаптоп који су коришћени приликом извршења овог кривичног дела.

Педофила је разоткрио отац малолетнице. Када му се девојчица пожалила да добија чудне поруке на Фејсбуку од неког човека, он је преузео дописивање са истим да би разоткрио његове намере.

Шокиран садржајем порука које је педофил слао његовој дванаетогодишњој девојчици отац је одмах случај пријавио полицији.

– Када ми је ћерка рекла шта се дешава одмах сам узео рачунар прочитао дотадашње поруке и видео о чему се ради. Наставио сам да се дописујем у њено име јасно му достављајући до знања да сам 2006. годиште али то њега није дотицало. Поруке су биле све горе. Страшно. Пријавио сам одмах случај полицији. Нећу стати на овоме, сигурно, има да одговара он и њему слични. Ово је страшно – каже отац дванаестогодишње девојчице из Ужица.

Б. Бојовић    Блиц

Коментари

Коментари

MUPpedofil

Препоручујемо