КАКО ДА ЈЕ ПЛАКНЕМ? Хвала Вучићу због несташице воде у грочанском водоводу! | Жиг Инфо

КАКО ДА ЈЕ ПЛАКНЕМ? Хвала Вучићу због несташице воде у грочанском водоводу!

Синоћ сам се опет сетио моје младости….
Тада када сам био млад, код нас је било много страних радника који су зарађивали своју корицу хлеба. Они су били претежно из других држава, које су сада увелико у ЕУ.

Међу радницима, наравно, убрајам и раднице. Е тако, док смо били млади, увече када смо се враћали из кафића, дискотека, прослава.. виђали смо те раднице које с у биле можда и по десетак година старије од нас. И онда смо онако клиначки коментарисали како која изгледа. Један наш другар се готово увек шалио са речима:
„Ма шта јој фали. Само је одведемо кући мало плакнемо и завршимо ствар.“

И ту сада заправо настаје проблем јер изгледа да сам ја данас млад и када би одвео такву „радницу“ кући па ја не би могао да „завршим ствар“ Питате се што? Из простог разлога што ево 18. година смо у 21. веку а ми чим дође лето немамо воду!

Најтеже ми пада то што када се вратим са посла, и онако сав „мирисан“ од разних мириса које сам покупио из превоза јавног саобраћаја, без клима уређаја, дођем кући, уђем у купатило да се мало освежим, кад оћеш куфер. Опет нема воде. И тако чекам и чекам и заспим од чекања, сломљен врућином. Пробудим се након тога сав у зноју… Чини ми се да тело гори… Хитно ми је потребна вода…. Понадам се да је вода дошла, с обзиром да је скоро 21 час, кад опет исти онај Дачић тј. куфер од мало пре. Славина празна, ни да капне. И тако ко будала чекам далеко у ноћ..

А онда чујем неко пуцање… Да не поверујете који је то звук, просто неописив. Потрчим да видим шта то пуца.. И звук ме одведе до купатила. У бојлеру нешто само шикће… Уф, добро је, помислих, дошла вода.. Отворим чесму, кад уместо воде ваздух само бије. Толико јако да ствара бол. Бог те, па воде опет нема, а прошла је поноћ..

А на водомеру, у шахти, казаљке само врте. Никада нисам видео да се брже нешто окреће.. а воде нема и нема..

Изгледа, да сам млад, и да имам онакву ситуацију са „радницом“ а овакво снабдевање ја би изгледа остао још невин. Или то, или би се чари секса осећале данима за нама.. Смрад би смрад стизао.

С друге стране, драго ми је што у Пударцима одакле сам ја нема воде и то заиста мислим. Јер, на скоро завршеним изборима СНС добио 444 гласа од 686 изашлих. Дакле већина је ту била јасна, њима овако стање одговара и нема шта да се буне. Зато Живео Вучић и ако треба да нема воде зарад просперитета и не треба да је има. Само, прво воду искључите драгим напредњацима односно онима који су за овакво стање гласали.. А ми остали ће се снађемо, не брините се за нас.

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо