КАКО ИХ НИЈЕ СРАМОТА Српска Атина зезнула напредне у Гроцкој! | Жиг Инфо

КАКО ИХ НИЈЕ СРАМОТА Српска Атина зезнула напредне у Гроцкој!

Градска чистоћа из Новог Сада доделила је уговор од готово шест милиона динара предузећима „ Ipon Security“ и „G4S Secure Solutions“  како би патролирали градом и надзирали контејнере у овом граду.

Укупна сума која ће бити исплаћена је 5.984.400 динара. Од нових чувара у граду очекује се да осматрају површине где су постављени контејнери, спречавају уништавање металне конструкције подземних контејнера, као и неовлашћено изношење смећа из контејнера.
Мени није јасно како бре није срамота ове из Новог Сада да ураде овако нешто пре председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића- Симе? Ало бре ви тамо из Српске Атине па ваљда се зна у Србији ко је главни, тачније ко је први започео рад са комуналцима? Па јел сте ви свесни да је наш Сима од како је дошао на власт запослио преко 80 људи преко ноћи у ЈКП „Гроцка“, затим основао још три ЈКП-а да би на крају био први који је сва три уништио а остало приватизовао? Еј бре и то једини у Србији!

И ви сада, пре него што је он урадио, ангажујете тамо неко обезбеђење да чува контејнере! Па стварно нема смисла. Јер, као прво зна се да то мора прво Сима „КОНТАЈНЕР“ прво то да уради па тек онда други. Такође, као друго, како сада да се вади код својих чланова на питање зашто их није запослио, кад ето тамо неки Новосађани запошљавају чак и да се контејнери чувају. Стварно, али стварно нема смисла.

Толико сам запањен, да сам остао без текста и да нема више шта да кажем!

 

Жељко Маторчевић

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо