Како се пријава за педофилију претворила у једну од најмучнијих породичних драма у Србији | Жиг Инфо

Како се пријава за педофилију претворила у једну од најмучнијих породичних драма у Србији

Радишу Милетића (63) из Голупца, ћерка је оптужила да је вршио недозвољене полне радње над својим унукама због чега је и ухапшен. Истрага тог случаја је у току. Док се породица распада и размењује оптужбе и увреде, син Радише Милетића јавно стаје у одбрану оца.

Желим да се ово што пре заврши и да опет будем онај стари, каже Радишин син у свом блогу

На интернету се појавила драматична исповест Радишиног сина, Драгана Милетића, у којој, како тврди, „отвара душу са жељом да се све што пре заврши“, и детаљно износи догађаје који су претходили ћеркиној оптужби оца за педофилију.

– …Негде око 13.30 сам кренуо до града, када ми је она сасвим нормалним тоном рекла да је сачекам, како би и она кренула са мном, да купи себи цигарете и пиво, са новцем од мајчине инвалидске пензије. По уласку у ауто, њено сасвим нормално стање претвара се у једну хистерију, са повиком „Значи, не гине му 20 година“! Поновила је ту реченицу најмање 5 пута… – написао је, између осталог, Драган.

У својој исповести, бранећи оца, Драган тврди да је његова сестра измислила цео случај како би прибавила део породичне имовине. Описује и њену „проблематичну прошлост“ у којој је, како каже, било свега, од алкохола до превара и пружања сексуалних услуга за новац.

Kuća porodice Miletić

Кућа породице Милетић

– Мој отац је нападнут, знам да није крив и морам да га спасем, као и целу моју породицу. Желим да се ово што пре заврши и да ја, опет будем онај стари! – каже Драган Милетић у свом тексту.

Шта се тачно догодило тог августовског дана тужилаштво још утврђује.

Драгана Милошевић, ћерка Радише Милетића полицији је испричала да је затекла свог оца са спуштеним панталонама пред својим двема ћеркама старим четири и пет година, односно његовим унукама. Док она тврди да је њен отац вршио недозвољене полне радње над њеном децом, отац каже да су му панталоне саме спале када је отишао на таван да донесе деци још играчака.

– Он јадник није ни знао зашто је окривљен, све до вечерњих сати, када га је привела полиција из Голупца – тврди Драган Милетић.

Главно питање које Драган поставља је да, уколико је све што његова сестра тврди тачно, због чега је само прошла поред њега када га је видела са спуштеним панталонама испред своје деце уместо да их заштити, и зашто је чекала толико дуго пре него је обавестила полицију?

Са друге стране, Радиши није први пут да буде оптужен за недолично понашање с децом. Пре неколико месеци једна породица га је оптужила да је њихову ћерку додиривао по ногама. Такође, један од његових комшија за „Блиц“ га је описао као насилног човека који се стално свађа са породицом.

Добривоје Катанић   Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо