КАКО УБЕДИТИ ПЕНЗИОНЕРА ДА НЕ ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА | Жиг Инфо

КАКО УБЕДИТИ ПЕНЗИОНЕРА ДА НЕ ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА

Када је актуелна власт давала као помоћ од 5 000 динара у децембру пензионерима (уствари враћала само део што им је противуставно и противзаконито украла) изјавили су да ће и пред Ускрс пензионери добити 5 000 динара.

Е шта сада треба радити. Само има кажете да уколико буду гласали за Вучића, а не против њега и он победи у првом кругу од пара нема ништа, а ако буде другог круга сигурно добијају паре. Онда почнете да убеђујете онога ко неће да изађе на гласање да мора да изађе и гласа против јер то њему иде у корист, ако ништа друго онда ће бар власт да их подмићује са више пара или пакети које деле неће бити до 1 000 дин. него преко 5 500-6 000 дин. Па им на нет-у покажете снимке са силним аутобусима са којима возе приморане присталице по митинзима, показујете им слике њиховог бахаћења, кажете им ето видите за то има пара а вама одузео десет посто од пензије и сада још да вам не да 5 000 а за његову кампању има,… итд, итд..

Употребите само моћ убеђивање и мало маште, ја убедио већ два пензионера… 🙂

Слободан Симић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Uspešna reforma javne uprave

Stević je ukazao na to da su čelnici ove lokalne samouprave svesni toga da efikasna uprava, ne samo da utiče na zadovoljstvo građana uslugama, već ...