„КАО ДА СМО ДОШЛИ НА СВАДБУ“ Гласање у Калуђерици са свечаним столњацима и машнама, само им МАТИЧАР ФАЛИ | Жиг Инфо

„КАО ДА СМО ДОШЛИ НА СВАДБУ“ Гласање у Калуђерици са свечаним столњацима и машнама, само им МАТИЧАР ФАЛИ

“Јесмо ми то дошли на свадбу?” упитао је у шали један суграђанин из Калуђерице када је стао у ред за гласање у свечаној сали ресторана “Романтична ноћ 2”.

Јасно је и зашто, јер грађане на гласачком месту број 28 у општини Гроцка, гласачки листићи чекају на столовима прекривеним – свечаним стољнацима.

А и атмосфера је крајње ведра, па се у ресторану могло ћути поздрављање комшија, а ранораниоци су махом били старији суграђани. Иако је Београђане дочекао снег и иако је сала у којој се гласа на првом спрату, то неке није омело да се попну стрпљиво чак и са штаповима у рукама.

Изборни дан апсолутно није променио изглед овог ресторана. Сви столови и столице и овог пута украшени су белим стољнацима и машнама, а суграђани су након гласања за “Блиц” прокоментарисали да излазе на гласање сваки пут и да је њихово бирачко место увек – најлепше.

Фото: Предраг Дедијер / РАС Србија Улазак у „Романтичну ноћ“ у Калуђерици

Међу њима се овог јутра нашао и “новопечени” гласач Никола Ј. (18), који је данас први пут дао свој глас.

Фото: Предраг Дедијер / РАС Србија Као да је колективно венчање

– Мало ми је необично, али навићи ћу се, јер планирам да наставим да излазим на гласање – каже Никола, који је у “Романтичну ноћ” дошао са баком.

 

Мирослава Бркић, Николина Говоруша, Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Мајка бебу полила врелом водом!

Приведена Београђанка Ивана М. због сумње на злостављање детета од 11 месеци. Девојчица пребачена на Одељење пластичне хирургије и више није у животној опасности Коментари ...