КЈОКУШИНКАИ ТИГРОВИ ИЗ ГРОЦКЕ НА МОНТАНА КУПУ 2017. | Жиг Инфо

КЈОКУШИНКАИ ТИГРОВИ ИЗ ГРОЦКЕ НА МОНТАНА КУПУ 2017.

КЈОКУШИНКАИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ је 09.04.2017. у Бугарском граду Монтана, учествовала на ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСВУ БУГАРСКЕ МОНТАНА КУП 2017.. 20 СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА ОСВОЈИЛО 18 МЕДАЉА Као и до сада на турнирима, на ПРВЕНСТВУ БУГАРСКЕ, СРПСКИ ТИМ је показао знање и умеће на татамију.

Поред председника савеза Жарка Петковића Ирца, селектора репрезентације Милана Перића, као и председника Клубова КК Тиграр и КК Црна Мамба, стручни штаб су овог пута појачали и тренери Сања Стојаковић из КК ЦРНА МАМБА и Слободан Ђорђевић из КК ТИГАР.

Чланови Кјокушинкаи Клуба ТИГАР су дали 7 такмичара за репрезентацију Србије и у потпуности оправдали поверње селектора. У Јуниорској категорији Јелена Јовановић је освојила ЗЛАТО, а Анђела Лалић СРЕБРО. Изузетну пажњу је привуксо SUPER FIGHT меч између наше ТИГРИЦЕ Миле Михајловић и бугарске младе наде Раје Станчеве.

Њих две су „стари знанци“ па је Шихан Емил Костов, приликом сусрета на БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ у Букурешту, „изазвао“ Милу и наш тим на реванш.

МИЛА ЈЕ ОДГОВОРИЛА НА ИЗАЗОВ И ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРДИЛА КВАЛИТЕТ СРПСКОГ КЈОКУШИНА.

Деца испод 12 година су радила по један меч и као и Мила показали квалитет и доминацију: ЗЛАТО Исидора Душић Ана Мијаиловић СРЕБРО Урош Душић Вук Лалић није радио меч због болести противника, али је у паузи турнира пре финалних борби одрадио КАТА ДЕМОНСТРАЦИЈУ и наравно показо да наши такмичари поред КУМИТЕ одлично владају и КАТА техничком дисциплином. За одлично одрађену демонстрацију Шихан Емил Костов му је доделио посебан трофеј.

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СПЦ проверава свештенство у Канади: Владика проневерио новац из црквених фондова?

Пред долазак комисије појачавају се оптужбе на рачун епископа канадског Георгија СВЕШТЕНИЦИ Епархије канадске оптужили су владику Георгија (Ђокића) да је присвојио заслуге својих клирика ...