КО ЗОВЕ ГРОЧАНЕ? СНС у кампањи „сигуран глас“ преко телефона и од врата до врата | Жиг Инфо

КО ЗОВЕ ГРОЧАНЕ? СНС у кампањи „сигуран глас“ преко телефона и од врата до врата

Од када су расписани председнички избори, мештани широм ГО Гроцка почели су да добијају телефонске позиве испред, како се представљају позиваоци, Српске напредне странке.

Сврха позива је да се позиваоци информишу о мишљењу напредка Србије, као и о председничком кандидату Александру Вучићу, од оног кога су позвали. Такође, како нам преносе они који су добили овакав позив, врши се и уписивање такозваних сигурних гласова, односно они који су позвани треба да потврде да ли ће гласати за Александра Вучића и ако је одговор потврдан узимају им се додатни подаци.

Број са којег су мештани Гроцке позивани, према „белим странама“ води се на предузеће „PROINTER IT SOLUTIONS AND SERVICES DOO“ које се бави, како је наведено, рачуноводственим услугама.

Од те 2012.године , „муштерије“ фирме „Prointer IT Solutions“ углавном су државне институције и јавна предузећа, где су обухваћени само већи уговори и чија је укупна вредност већа од 800 милиона динара!

Поред позивања телефоном , такође у више места широм ГО Гроцка, активисти СНС-а Гроцка обављају и „теренски рад“ , тачније обилазе домаћинства, обећавају свакојаку помоћ и уписују сигурне гласове.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо