„Комшо, буди тиши у интимном чину“: На огласној табли зграде на Вождовцу појавила се несвакидашња молба | Жиг Инфо

„Комшо, буди тиши у интимном чину“: На огласној табли зграде на Вождовцу појавила се несвакидашња молба

Станари нису могли да поднесу свакодневну буку, па су одлучили да напишу молбу и ставе је на огласну таблу своје зграде

У београдској општини Вождовац појавила се молба на огласној табли једне зграде, која је насмејала многе станаре. Комшије са 2. спрата праве свакодневну буку док воде љубав и самим тим ометују свакодневни живот осталих у згради.

Наиме, станарима зграде која се налази у улици Ванђе Томе број 15 на Вождовцу смета бука коју праве комшије са 2. спрата док воде љубав.

Свакодневну буку нису могли да поднесу, па су одлучили да напишу молбу и ставе је на огласну таблу своје зграде.

Foto: Telegraf

– Моли се пар са 2. спрата да буде мало тиши у свом “интимном чину”, јер у згради живе породице са децом као и особе, које раде и иду ујуту на своје послове (те им ноћ, углавном, служи за одмор и спавање). Унапред хвала на разумевању. Немојте ово схватити као критику – напротив, љубав свакако треба подржати, али нека ипак то остане ваша интима. Не морају је слушати и остали станари у згради скоро свако вече или ноћу – писало је у молби.

Foto: Telegraf

Телеграф.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо

СРЦЕ ДА ПРЕПУКНЕ КАДА ОВО ПРОЧИТАТЕ! ОТВОРЕНО ПИСМО шеснаестогодишњакање која губи борбу за животом због АДМИНИСТРАЦИЈЕ!

Шеснаестогодишња Дарија Петровић којој је потребна помоћ за лечење у иностранству, објавила је данас на друштвеној мрежи Фејсбук, отворено писмо свим званичницима у Србији. Њено ...