Конобар избацио градоначелника из ресторана због бермуда | Жиг Инфо

Конобар избацио градоначелника из ресторана због бермуда

Да конобар буде избачен из неке институције због бермуда није никаква вест. Међутим, када конобар замоли градоначелника да напусти ресторан, јер на себи има кратке панталоне, сви му прећутно аплаудирамо.

Један ресторан на северу Италије има свој кодекс облачења и у њега не можете ући у бермудама. То није знао градоначелник Вијаређа, Ђорђо Дел Гињаро, па је дошао неприкладо обучен.

„То није била званична вечера, него сам био са својим пријатељима, па сам мислио да могу да се обучем лежерније“, описао је градоначелник своју ситуацију на Фацебооку.

 

Како је Гињаро написао, пришао му је конобар и рекао му је да не може да остане у ресторану, јер није у дугачким панталонама. Зато је он у миру отишао да руча на неко друго место.

Цела прича делује као занимљив обрт ситуације у којем нас обичне људе не киње они који поседују моћ. Уколико ми не можемо код градоначелника у бермудама, делује као фер однос да и он код нас дође у дугим ногавицама.

Било би добро да ресторани напораве правилнике у којима градоначелници, судије, посланици, министри и сви људи на челу институција које нас приморавају да на 40 степени носимо панталоне, не могу да улазе у бермудама. Када се буду питали зашто, конобар им лепо каже да је такав правилник, а њима ако се не свиђа нек једу код куће.

Можда када се буду нашли ван климатизованих просторија и аутомобила схвате да треба да измене своје сулуде правилнике. Мени звучи као могуће решење. Вреди пробати.

Ноизз.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо