Контролори Бус Плуса добили ново овлашћење. Смеју да вам чепркају по ташнама?! (ФОТО) | Жиг Инфо

Контролори Бус Плуса добили ново овлашћење. Смеју да вам чепркају по ташнама?! (ФОТО)

47282_dado-news1-dado-djilas_ff

Свакодневне су примедбе на рад контролора Бус Плуса. Грађани су незадовољни њиховим опхођењем, а контролори су се осилили и понашају се као да врше неку јако битну функцију.

До сада су путницима који немају карту могли само да продају такозвану посебну карту по цени од 2.000 динара или да узму податке, а затим проследе Комуналној полицији. Ипак, новина од пре пар дана дала им је још већа овлашћења. Убудуће ће њихови апарати одмах штампати прекршајне налоге.

И пре него што је ово дефинитивно ступило на дело, Бусплусовци су почели да се бахате, као што то обично и раде. Елем, овог пута су свој безобразлук подигли на виши ниво.

На Фејсбук страници Уживо из београдских трамваја и бусева, објављена је фотографија поруке незадовољне путнице, која је на овај начин изразила своје згрожавање. Наиме, она је написала да су контролори ишли до те мере да су јој завукли руку у ташну!

 

Изгледа да им ова новопечена овлашћења дају ветар у леђа, па својим понашењем демонстрирају „силу и ауторитет“.

 

(espreso)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

image-1b8bdf3fed67e7a909d0113ca6fc03b54341c0962e99e8fce543177ddc98f421-V (1)

СОЦИЈАЛИСТИ У КАЛУЂЕРИЦИ Велико интересовање грађана за решавање комуналних проблема

У Калуђерици 31. марта у вечерњим сатима кандидат коалиције СПС-ЈС за председника општине Милан Јанковић-ЖИРЕ је са својим руководством разговарао са грађанима Калуђерице о актуелним ...