КРИМИНАЛАЦ САЛЕ МУТАВИ ДОБИО СПОМЕН-ПЛОЧУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Ево шта пише на њој! | Жиг Инфо

КРИМИНАЛАЦ САЛЕ МУТАВИ ДОБИО СПОМЕН-ПЛОЧУ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Ево шта пише на њој!

Ту су и свеће, цвеће, али и шал Партизана, па је јасно да навијачи и родбина редовно обилазе ово обележје

Људи који пролазе Бачванском улицом нису могли а да не примете спомен-обележје на месту на ком је убијен београдски криминалац и „вођа навијача“ Александар Станковић звани Сале Мутави.

Поред графита, који је уобичајени начин на који „навијачи“ одају почаст својим погинулим „саборцима“, овде је осванула и спомен плоча.

– Победник тражи начин, губитник изговоре. Увек сам налазио начине, никада изговоре – пише на плочи.

Ту су и свеће, цвеће, али и шал Партизана, па је јасно да навијачи и најдражи од Салета Мутавог и те како обилазе ово обележје.

У близини је и умрлица, која је нетакнута, иако је од Салетове смрти прошло 4 месеца.

Александар Станковић убијен је у октобру прошле године у близини Централног затвора. Медији су тада писали да су у убиству учествовали припадници црногорских криминалних кланова.

Пуцњава се догодила када су из возила у покрету из аутоматског оружја испаљени рафали на „ауди“ у ком је био Станковић.

Станковић је, иначе био један од најпознатијих „вођа навијача“ у Србији. На Партизанов Југ, пре пет година, прешао је са Звездиног Севера, а постао је вођа навијачке групе „Јаничари“.

Једино Сале Мутави, од тројице навијача црно-белих, није оптужен за напад на обезбеђење директора клуба Милоша Вазуре. За напад су оптужени Вељко Беливук Веља Невоља и Дарко Ристић Меда, али не и Станковић, јер камере нису забележиле да је он ударио некога.

 

Еспресо.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо