четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ХИТ комедија „Балкански сеx & град Чипка & Чоколада“ 20.марта на сцени Академије 28

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
После две године Хит комедија „Балкански сеx & град Чипка & Чоколада“ аутора Станкнка Холцера поново ће бити прилазана у Београду 20.марта у 20.сати на сцени Академије 28 (ул. Немањина 28)
 
Америчка серија ,,Сеx и град " освојила је цели свет , а сад и наш регион има нешто аутентично , комедију „Балкански сеx & град“ . По узору на пријатељице из Њујорка које муке муче са свакодневним проблемима и мушкарцима и главне јунакиње ове комедије имају сличне проблеме причајући о својим искуствима из живота. Увек актуелни мушко-женски проблеми на целом свету приказани су у овом сценско-музичком перформансу који гостује широм ЕX ЈУ. Велики успех комедија је остварила у Загребу , Сплиту , Ријеци ….
 
Ако сте жељни смеха , сигурно ће те се насмијати уз “БАЛКАНСКИ СЕX и ГРАД“ који на духовит начин поставља и одговара на многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану.
 
У Комедији „Балкански сеx & град Чипка & Чоколада“ чућете музичкке нумере тј. хитове из еx-Југославије које су свима добро препознатиљиве.
 
Текст , режију и продукцију представе потписује Станко Холцер
 
 У представи играју:
Катарина Корша, Јована Јеловац Цавнић и Марко Долаш
f 32
f 51
IMGL8393
 
 
 
Представа траје 80.мин .

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније