недеља, 20 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

КАДА ТИ НИКО НЕ ВЕРУЈЕ ДА НЕ ЗНАШ!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Година 2017-та, 11-ти јануар насеље у општини Гроцка, јака зима пуцају цеви, један наш грађанин поставио на свој фејсбук налог слику пукнуте водоводне цеви и оставио коментар:поздрав из Пудараца, не слутећи да ће му то донети велике невоље.

ЗВРРРРРР

Грађанин: ало! Особа 1: ајде лепо нам реци где је пукла цев пошто ми не можемо да је нађемо, видели смо да си избацио слику на фејсбуку и да знаш, немој да се зезаш ситуација је озбиљна а и то је за добробит села. Грађанин: откуд ја знам ја сам то скинуо са интернета, појма немам. Особа 1: добро, добро само се ти зезај, мислим да то није у реду што нећеш да кажеш, ја сам мислио да признаш за твоје добро али како хоћеш наћићемо већ начин.

ЗВРРРРРР

Грађанин: ало! Особа 2: слушај, ствар није за зезање, ми у водоводу цео дан се мучимо да пронађемо квар, ти знаш а нећеш да кажеш, ајде реци знамо да знаш немој да зезаш нас и цело село. Грађанин: али људи шта вам је, ја сам ту слику скинуо са интернета хтео сам да направим фору, немам појма. Особа 2: слушај пусти те форе, на слици се види да је цев исечена и да је извршена диверзија, неко ће одговарати због тога а и ти као саучесник тако да ти је боље да кажеш где је. Грађанин: али људи шта вам је ја са тим немам везе, немам појма где је, каква диверзија, какво сечење цеви ја са тим немам везе, слика је са интернета. Особа 2: добро ја сам мислио да ти нама помогнеш а и ми теби али пошто нећеш види шта ћеш, имамо ми и друге могућности. Грађанин: Шта је са овим људима, свет полудео.

ЗВРРРРРР

Грађанин:А ло ја нисам (није ни стигао да каже шта хоће). Продавачица: ало комшија ми овде радимо без воде док се ти зезаш и нећеш да кажеш где је пукла цев, стварно није лепо нас све зезаш ајде лепо реци, није нам лако да радимо без воде. Грађанин: али ја стварно не знам, сви ме зову ја појма немам, ја сам то са интернета скинуо и написао коментар. Продавачица: добро када нећеш, мислим стварно није лепо од тебе, ево цело село бруји да ти једини знаш а нећеш да кажеш. Грађанин: аууу Боже помози ми, ја стварно не знам шта да радим.

ЗВРРРРРР

Грађанин: А јоооој опет. Ало ја стварно не знам( опет није стигао да каже шта је хтео). Комшија: па где си мој добри комшија, шта се ради,како си ми, него хтео сам да те питам нешто, да ли ти знаш где је пукла ова водоводна цев што је цео дан траже, сви причају да ти знаш а нећеш да кажеш па реци ти то твом комшији а ја нећу њима да кажем да си ми ти рекао, ајде треба нам вода, јеси ти био немиран и враголаст када си био мали али сад си порастао, озбиљан човек, па реци ти твом комшији. Грађанин: комшија ја стварно не знам, да знам рекао би ја сам то скинуо са интернета, стварно не знам. Комшија: добро када нећеш да кажеш ја сам мислио да ти у твог комшију имаш поверења. Грађанин: аууу шта ме снађе ако данас не полудим онда ја нисам нормалан.

ЗВРРРРРРР

Грађанин: аууу и ко измисли овај мобилни телефон, ало, не знам где је пукла цев. Комшиница: Ало комшија,рекла ми комшиница да је чула од комшинице које чула од своје комшинице да јој рекла комшиница њене комшинице а која зна јер јој је рекла њена комшиница да ти знаш где је пукла цев, ајде лепо реци својој комшиници знаш да сам те увек готивила кад си био мали, ајде реци. Грађанин: комшинице ја стварно не знам , ја сам то са интернета(није стигао да каже до краја). Комшиница: много се ти зајебаваш јел знаш, шта хоћеш да кажеш да све комшинице лажу само си ти не лажеш, срам те било, треба деца и унуци да се купају а ти се ту зајебаваш и шегачиш, срам те било видећеш ти када те суочим са свим комшиницама и њиховим комшиницама. Грађанин: али ја(ту,ту,ту,ту,ту).

ЗВРРРРРР

Грађанин: ЗНАМ ГДЕ ЈЕ ПУКЛА ЦЕВ И НЕЋУ ДА ВАМ КАЖЕМ И ШТА МИ МОЖЕТЕ, ШТА МЕ БРИГА ШТО НЕМАТЕ ВОДЕ И КО ВАС ШИША Е БАШ НЕЋУ ДА ВАМ КАЖЕМ И МАРШ СВИ ТАМО. Његова жена: ало драги шта ти је, ко те наљутио, опет си пао на Ливерпул, зовем те да вечераш и да се купаш после, нешто је слаб притисак воде али моћићеш некако. Грађанин: Е БАШ НЕЋУ ДА СЕ КУПАМ, НЕЋУ БРЕ НИКАД ВИШЕ ДА СЕ КУПАМ И КО У ОВОЈ КУЋИ СПОМЕНЕ ЦЕВ И ВОДУ ИМАЋЕ ПОСЛА САМНОМ. И тако је наш грађанин имао још много позива да каже где је пукла водоводна цев и нико му није веровао да не зна, он се правдао док је могао али је на крају отишао раније на спавање жедан и неокупан. Још се не зна да ли је квар откривен, како се незванично сазнаје у потрагу се укључио и саветник који се том приликом изгубио тако да је потрага за кваром на водоводној цеви обустављена, сада сви траже саветника, уколико га неко види нека јави или га одведе у најближу медицинску установу где ће добити најбољу негу и стручну помоћ. Суштина приче је тачна,сем за саветника то се није догодило али ко зна да неће, све је могуће, сви дијалози су измишљени, дијалог са женом се није десио а можда је и било тако. Целу збрку је изазвала слика пукнуте водоводне цеви у Ивањици у улици Миће Матовића коју је избацио на свој фејсбук налог али нашем грађанину нико није веровао.Ево и линк слике пукнуте цеви да се уверите http://jkpivanjica.rs/2015/07/. СУМЊИВО ЛИЦЕ      

Најчитаније