понедељак, 13 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДЕВОЈЧИЦЕ ПЛЕСНОГ СТУДИЈА „АБ ДЕНС“ ОСВОЈИЛЕ ШЕСТ ЗЛАТНИХ МЕДАЉА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Балетски играчи Плесног студија „АБ денс“ („AB dance“) освојили су шест првих, једно друго и једно треће место на међународном такмичењу IV Балканска олимпијада уметности и игре одржаном у суботу, 2. новембра, у Центру за културу „Владо Дивљан“, у организацији Удружења „Балканска алијанса“ и у сарадњи са Министарством одбране Републике Србије и Општине Палилула.

 Балканска олимпијада уметности и игре ове године окупила је око 1.000 учесника из Србије, Русије, Белорусије, Грчке, Бугарске, Румуније, Босне и Херцеговине, Кине и Италије, а од самог настанка такмичења 2016. године циљ је остао исти – васпитање деце у патриотском духу и развијање пријатељства међу децом из балканских земаља, као и са децом из Русије и целе Европе, а сада и Кине.

Учесници такмичења су осим диплома, медаља и пехара имали прилику да освоје и Гранд са сертификатом за бесплатно учешће у Олимпијадама које ће бити одржане у Софији, Нишу, Букурешту, Солуну и Москви, као и стипендије за бесплатну обуку на летњој међународној академији музике и игре у Солуну, Грчка за 2020. годину. Уз такмичарски део одржани су и мастер класови за модерну и класичну игру у сали Народног ансамбла „Коло“.

Фото: Facebook/Balkan Alliance/Балканский Альянс; Facebook/Andjela Vuković AB Dance

 

Снежана Недић

Најчитаније