понедељак, 01 јун 2020

Култура

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Руше куће, дижу зграде, слатке речи, мутне радње: Звучи познато? (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Алтер поп састав објавио је песму у којој се на ироничан начин спрда с највећим пројектом у престоници у последњих пола века - Београдом на води.

Арапи, Руси, помоћ државе...

Чек, чек, није то та песма, али јесте врло слична. И ова се бави актуелним тренутком у ком власт тврди да је Београд на води нешто најбоље што нам се дешава, а "пола Београда" не верује у ту спику. Њихови портпароли у овом случају су један од најбољих алтер поп састава на српској сцени тренутно, Артан Лили. Њиховом кључном аутору Бојану Слачали ангажовани текстови нису страни још из бенда Штутгарт Онлајн. Тако је и овог пута:
Прво руше куће Онда дижу зграде Тридесет квадрата новоградње Сива фаза, без уградње Слатке речи, мутне радње
Овако почиње песма "На води", која је премијеру имала пре два дана на Јутјубу и већ има скоро 10.000 прегледа. ОК, није популистички фазон као "Систем те лаже"... ...али ко је схватио - разумеће.   У споту се ређају кадрови шеика, снобовско-тајкунских занимација попут сквоша, а занимљиво је да је пола спота снимљено на теренима "Новак Ђоковић" на Дорћолу. Не знамо како Синиша Мали и компанија под фантомкама гледају на ову работу, али у крајњем случају - и није битно. Артан Лили су се у маниру каубоја позитиваца очешали о тренд и снимили још један ултимативни хит.   (С. М. С. Еспресо)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније