Лажи и покушај крађе земљишта ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА општинских власти | Жиг Инфо

Лажи и покушај крађе земљишта ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА општинских власти

Жао ми је што се грађанима општине Гроцка и Калуђерице говори неистина.

Наиме Калуђерица има активни Фудбалски клуб још од 20.10.1969. а то је ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА и он је сам направио игралиште које се спомиње уклањајући депонију и спречавајући прављењу исте.

Задњу званичну утакмицу смо одиграли на нашем терену пре три године, а онда због неиспуњавања услова које нам није обезбедила општина Гроцка, ФСБ нам је забранио да играмо званичне утакмице на нашем стадиону и ми смо их играли на игралишту ФК ПОДУНАВЦА из Ритопека.

А то је све била дужност општине Гроцка, плус да још изгради све пратеће објекте са инфраструктуром које је ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА имао на старом игралишту.

Међутим од свега тога нису ништа направили а што је још најгоре имовину ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА покушаваји да дају другом клубу којег су они основали ширећи лажи о ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА и стављајући му на терет кривицу што игралиште није завршено јер је по уговору то била дужност општине Гроцка.

Да још додам да сада општинске власти бране да ФК ПАРТИЗАН-КАЛУђЕРИЦА заврши сам своје игралиште како би могли на што лакши начин да га отму.

Сву потребну документацију и слике као доказ поседујемо.

Председник
ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА
Горан Вучковић

Овај текст није став редакције већ је лични став читаоца.

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ЗЕБРА МАЈСТОР Николи је досадило да чека путаре па је сам нацртао пешачки прелаз, али оно што се после тога десило је СРАМОТА

Никола Николић из Смедеревске Паланке, баш као и многи његови суграђани, годинама је прелазио улицу на необележеном месту, на коме је некада била зебра. Требало ...