ЛЕТ ИЗНАД КУКАВИЧЈЕГ ГНЕЗДА Председник Гроцке до посла хелихоптером | Жиг Инфо

ЛЕТ ИЗНАД КУКАВИЧЈЕГ ГНЕЗДА Председник Гроцке до посла хелихоптером

Незадовољан сам што се пут Заклопача-Врчин поново крпи, будући да је реконструисан пре једва годину дана и инсистираћу код надлежних институција, да се деонице пута на којима су се појавила оштећења преасфалтирају, а не да се само закрпе критичне рупе и оштећења заурлао је пре два дана председник Гроцке Драгољуб Симоновић -Сима.

Арлауци председника Симоновића, који је истакао и д да је недопустиво да путеви који су од стратешке важности за функционисање саобраћаја буду у лошем стању, а наручито путеви и улице које су недавно уређени и да неће дозволити да се расипају средства и енергија на санацију тек санираних путева, стужу након писања Жиг Инфа о овој деоници.

ВИШЕ О ПРОПАЛОМ ПУТУ ОВДЕ

С обзиром да је председник Симоновић из Врчина, логично је да ако користи најкраћу деоницу пута до свог посла, тачније до зграде ГО Гроцка, путује овом деоницом. Да ли ће путовати својим новим возилом марке Шкода или ће пак користити јавни саобраћај, то није ни битно јер, не може а да на таквом путовању не примети стање овог упропашћеног пута.

Осим, ако председник Гроцке не користи неко друго превозно средство.. Неко које земљу не додирује…
Звукови хелихоптера се све чешће чују, барем код мене у мом месту. Авиони, чини ми се некако све ниже лете. Изградња хелиодрома вероватно кошта мање него пар километра реконструкције неког пута. Има и хелихоптера по цени аутомобила да се купе. Да се не лажемо, летење хелихоптером је далеко исплативије, само да не падне ко недавно један…

Не морају да се асфалтирају улице, па самим тим уштеда из буџета је огромна, може да превезе више људи од аутомобила, не требају зимске гуме… А и „очас посла“ можеш да прелетиш све проблеме. Идеално превозно средство за председника Гроцке, који преко Жиг Инфа (спустио се на земљу) доби информацију да је пут оштећен.

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо