ЛИЈЕ КАО ИЗ КАБЛА: У Србији данас облачно са ОБИЛНИМ ПАДАВИНАМА, до 11 степени | Жиг Инфо

ЛИЈЕ КАО ИЗ КАБЛА: У Србији данас облачно са ОБИЛНИМ ПАДАВИНАМА, до 11 степени

У Србији ће данас бити облачно са кишом, у јузним крајевима и са пљусковима са грмљавином, а Републички хидрометеролошки завод Србије упозорава да се током пре поднева очекују обилне падавине.

Више падавина се очекује у првој половини дана у централним, југозападним, јузним и истоцним крајевима.

У централним и јузним деловима земље очекују се падавине од 20 до 30мм, а у југозападним и јузним крајевима и преко 40мм за 12 сати.

Нове падавине очекују се у ноћи између уторка и среде пре подне када се највише падавина оцекује у јузним и југоистоцним деловима земље око 40мм за 12 сати.

МЕТЕОРОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Обилне падавине вечерас, од четвртка снег, у уторак ЦРВЕНИ метеоаларм!

У планинским пределима падаће суснезица и снег уз формирање снежног покривача.

Данас ће ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од шест до10 а највиса дневна од 10 до 14 степени.

У Београду, време ће бити облачно са кишом, висе падавина ујутру и пре подне. Ветар слаб, северни и северозападни. Јутарња температура око 8, а највиша дневна око 11 степени.

Према прогнози за наредних седам дана, до суботе ће бити претежно облачно и свежије, местимицно са кишом, у планинским пределима са суснежицом и снегом.

Висе падавина очекује се у среду у јузним и југоисточним крајевима. У планинским пределима стварање мањег снезног покриваца.

У суботу краткотрајни престанак падавина, а затим до краја периода претезно облацно местимично са кисом, температура око просека за ово доба године.

Извор: Курир

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Колективно венчање 17. маја

Судбоносно „да“ по 17. пут на „Свадби за маштање“ испред Скупштине града изговориће младенци из свих крајева света Традиционално колективно венчање, „Свадба за маштање“, које ...