ЛИЈЕ КАО ИЗ КАБЛА: У Србији данас облачно са ОБИЛНИМ ПАДАВИНАМА, до 11 степени | Жиг Инфо

ЛИЈЕ КАО ИЗ КАБЛА: У Србији данас облачно са ОБИЛНИМ ПАДАВИНАМА, до 11 степени

У Србији ће данас бити облачно са кишом, у јузним крајевима и са пљусковима са грмљавином, а Републички хидрометеролошки завод Србије упозорава да се током пре поднева очекују обилне падавине.

Више падавина се очекује у првој половини дана у централним, југозападним, јузним и истоцним крајевима.

У централним и јузним деловима земље очекују се падавине од 20 до 30мм, а у југозападним и јузним крајевима и преко 40мм за 12 сати.

Нове падавине очекују се у ноћи између уторка и среде пре подне када се највише падавина оцекује у јузним и југоистоцним деловима земље око 40мм за 12 сати.

МЕТЕОРОЛОЗИ УПОЗОРАВАЈУ: Обилне падавине вечерас, од четвртка снег, у уторак ЦРВЕНИ метеоаларм!

У планинским пределима падаће суснезица и снег уз формирање снежног покривача.

Данас ће ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од шест до10 а највиса дневна од 10 до 14 степени.

У Београду, време ће бити облачно са кишом, висе падавина ујутру и пре подне. Ветар слаб, северни и северозападни. Јутарња температура око 8, а највиша дневна око 11 степени.

Према прогнози за наредних седам дана, до суботе ће бити претежно облачно и свежије, местимицно са кишом, у планинским пределима са суснежицом и снегом.

Висе падавина очекује се у среду у јузним и југоисточним крајевима. У планинским пределима стварање мањег снезног покриваца.

У суботу краткотрајни престанак падавина, а затим до краја периода претезно облацно местимично са кисом, температура око просека за ово доба године.

Извор: Курир

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Danas automobili "grme" na Ušću!

Svečanim otvaranjem u 12 časova, počela je kružna auto trka “Nagrada Beograda 2017” na Ušću. Najbolji automobilisti Srbije iz nekoliko zemalja regiona, posle letnje pauze, ...