LJUBAVNIK PO VAŠOJ MERI: Tržište je preplavljeno lutkama za seks, a uskoro će i dame moći da biraju! (VIDEO 18+) | Жиг Инфо

LJUBAVNIK PO VAŠOJ MERI: Tržište je preplavljeno lutkama za seks, a uskoro će i dame moći da biraju! (VIDEO 18+)

Prvo su postojale lutke na naduvavanje, pa je tehnologija omogućila stvaranje naprednih seks robota ženske anatomije – sa veštačkom vaginom koja oponaša pravu. Neke mogu treptati, otvarati usta – pa i govoriti, sve to po ceni od oko 10 000 dolara.

Kao što je to obično bilo i kroz istoriju, seks industrija je prvo mislila na muškarce, pa tek onda na žene, ali ove godine na tržište stiže i napredna seks-igračka za pripadnice lepšeg pola.

Naime, osnivač kompanije Realbotix Met Mekulen najavio je da će od ove godine prodavati muške seks robote, opremljene veštačkom inteligencijom i bioničkim penisom.

Aplikacija koja će dolaziti uz njega omogućavaće korisnicama da odaberu i ličnost koja će odgovarati njihovom humanoidnom partneru, kako bi seks igračka postala što je moguće više realistična.

Svih veličina i oblika

Ta aplikacija omogućuje androidima i da govore, uče i zadovoljavaju seksualne želje svojih klijentkinja. Muška verzija robota navodno će koštati oko 12500 evra, ali očekuje se da bi sa masovnom proizvodnjom modeli mogli pojeftiniti.

– Što se tiče veličine penisa, roboti će dolaziti u svim oblicima i veličinama, po želji kupaca – kaže Mekulen.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Коментари

Коментари

Препоручујемо