петак, 30 јул 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

НЕМА ОДЛУКЕ О КИЋЕЊУ: Новогодишња декорација под знаком питања, и даље нема сигнала из градске управе

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ИАКО је прошле године у ово доба новогодишња расвета увелико постављана, ове је, због пандемије вируса корона, нема ни на видику.

 

Како су потврдили у надлежном "Јавном осветљењу" и Секретаријату за енергетику, због новонасталих оклоности, још се чека став Града. Још је неизвесно хоће ли је бити.

Иако су претходних празничних сезона Београђани негодовали што качење празничних светиљки почиње још 1. октобра, овога пута коментаришу како је и даље нема. Оправдање за празнични дух у граду три месеца пре Нове године надлежни су раније правдали доласком туриста. Сада их нема, а по свему судећи, неће их ни бити.

Како кажу у "Јавном осветљењу", они су спремни да крену са кићењем престонице када добију зелено светло од Града.

- Још немамо информацију да ли ће постављање расвете почети и када - каже за "Новости" Александар Цинцар Попоски. - Последњим ребалансом, који је усвојен на недавној седници, стоји као план, видећемо да ли ће нешто да се промени. За монтажу нам треба 40 дана, тако да ће свакако, ако буде постављана, засијати касније него иначе.

Да сазнамо хоће ли престоница да шљашти упркос свеукупној атмосфери због пандемије, покушали смо и у Граду, у Секретаријату за енергетику, али и тамо смо добили исти одговор:

- Још чекамо да се донесе одлука о томе, што би требало да буде у наредних неколико дана - кратко је рекла Нина Јандрић, секретарка за енергетику.

НОВА ГОДИНА

БЕОГРАД не одустаје од прославе Нове године на трговима, био је став Град почетком септембра. Како ће прослава изгледати, биће тек познато, али ће дочека сигурно бити јер је то, како су рекли представници Града, бренд. Како ће организација изгледати, зависиће од епидемиолошке ситуације.

М. С.   Новости

Промо

Bg

Најчитаније