недеља, 26 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

За ову улицу Горана Весића баш брига

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Грађани Београда су ових дана у Улици 27.марта забележили фотографије које приказују тренутно стање једног дела ове улице само годину дана након реновирања. На фотографијама се може приметити прилично лоше стање коцки на тротоару и паркингу, што је изазвало велико незадовољство код грађана који свакодневно пролазе овим крајем. Заменик градоначелника Београда Горан Весић, с друге стране, на питање Нова.рс негира тврдње да се улица распада и говори - "То је ваше мишљење."

 Реконструкција Улице 27. марта, уместо три месеца како је испрва најављивано, трајала је скоро годину дана, а поједини њени делови одавно су спремни за додатне поправке.

Грађани који кроз ту улицу свакодневно пролазе кажу за Нова.рс да у току радова нису могли да шетају нити да се паркирају, а они који ту живе били су изложени буци и честим нестанцима воде. С обзиром на резултате радова, закључују да муке нису вределе и да је све лоше урађено.

„Поједине шахте су улегле толико да су рупе. Велики део плочица је поломљен, окрњен или су улегле“, говоре грађани за Нова.рс.

„На паркингу су готово све коцке отишле, а то није безбедно ни за људе, а ни за аутомобиле“, додају они.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, одговарајући на констатацију портала Нова.рс да своје време на функцији користи за снимање ТикТок видеа и спремање палачинки, док се једна од недавно реновинарних улица Београда распада, тврди да је у питању – „лично мишљење“.

„То је ваше мишљење“, рекао је Весић кроз осмех за Нова.рс.

„Мислим да нисте у праву да се баш распада, то је ваш став, имате право на своје мишљење“, додао је Весић за наш портал.

Фотографије разорене Улице 27. марта погледајте у галерији у наставку.

улица 27 март Фото:приватна архива

Перо Јововић    Нова

Промо

Bg

Најчитаније