уторак, 02 јун 2020

Локалне Вести

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРОДАТ "ДЕПО" у Булевару краља Александра за 4.150.000 евра и то - ИЗРАЕЛЦИМА

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Простор некадашњег "Депоа" у Булевару краља Александра 142, где је пре нешто више од три године изгорео тржни центар, продат је данас на јавној аукцији по цени од 4,15 милиона евра!

Купац је фирма БКА дивелопмент коју је приликом отварања понуда представљао директор Миша Марковић. Фирма је према подацима Агенције за привредне регистре (АПР) основана пре само 20-так дана, тачније 26. септембра ове године, са седиштем у Улици Незнаног јунака 7 на Савском венцу, у којој се као једино одговорно лице води већ споменути Миша Марковић и чији је оснивачки капитал износио 100 динара. - Град Београд је продао постојеће објекте са припадајућим земљиштем, укупне површине 4.316 квадратних метара. Шта ће бити изграђено на овом комплексу зависи од инвеститора, а могуће је изградити и обејкте становања и пословања - рекао је градски менаџер Горан Весић и напоменуо да ће власник морати да током изградње поштује веома строге услове Завода за заштиту споменика културе града Београда. Ипак, чини се да иза ове "мистериозне" куповине и нема превелике мистерије. Скраћеница фирме БКА, по свему судећи, значи Булевар краља Александра, а ради се о још једној израелској инвестицији у српској престоници. Наиме, Миша Марковић се води као један од представника израелских фирми "Мивне груп", "Алмођим холдингс" и Јоси Аврахами" које послују у Београду, а уједно је и директор тржног центра "Земун парк". Подсетимо, ово је први пут да је локација "Депоа" понуђена на продају, а почетна цена износила је 4.078.620 евра. Поред БКА инвестмента понуду је послала и фирма "Белестејт".

ВЕСИЋ: НА ПРОДАЈУ ЈОШ ЈЕДАН ДЕПО

Горан Весић је најавио да ће Град Београд у наредних месец дана огласити продају још једног депоа који се налази на углу Булевара деспота Стефана и Цвијићеве улице. ИЗВОР: БЛИЦ Марија Антонијевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније